A jövő városa – városi jövő: Smart soCIeTY fotópályázat
Kérjük, a Prosperis Alba fotópályázatára jelentkezéshez töltse ki az űrlapot. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, a pályázat lezártával megsemmisítjük.

A székesfehérvári Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. (PROA) a Smart SoCIeTY projekt keretében pályázatot hirdet A jövő városa – városi jövő témában.

Minden, 18 éven felüli természetes személy pályázhat legfeljebb 10 darab, eddig nem publikált képpel – a megjelölt témában. További kulcsszavak: (okos) város, (okos) társadalom, a jövő embere, közlekedés, innováció, újdonság, fejlődés, Székesfehérvár.

A képeket szakmai zsűri bírálja. A kiválasztott képek alkotói megjelenési lehetőséget kapnak a 2019 végén megjelenő Smart soCIeTY kötetben, az alkotó nevének feltüntetésével. Minden résztvevő digitális oklevelet kap. Az első három helyezett értékes tárgyjutalomban is részesül, a Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. jóvoltából:

1. helyezett: voucher két éjszakára egy székesfehérvári hotelbe, szaunás belépővel, nagy kapacitású pendrive, PROA-ajándékcsomag
2. helyezett: két darab FEZEN-fesztiválbérlet, nagy kapacitású pendrive, PROA-ajándékcsomag
3. helyezett: nagy kapacitású pendrive, PROA-ajándékcsomag

A képek elbírálása anonim módon történik. Ezért kérjük, hogy a képek fájlneve megkülönböztető jelige legyen, és tartalmazza a készítés helyét és évszámát (alsó vonalakkal elválasztva, a példa szerint: franciacorta1_szekesfehervar_2017; franciacorta2_budapest_2019); a fotókon ne szerepeljen vízjel. A pályázáshoz kérjük, töltsék ki az űrlapot (https://forms.gle/dGvSey9Dxu5yQDnP9), és a jeligét és sorszámot tartalmazó fájlnevű képeket küldjék el a smartsociety@prosperisalba.hu címre. A szerzői és a személyiségi jogokkal kapcsolatos nyilatkozatot a pályázati űrlap tartalmazza. A képeket csak elektronikusan kell benyújtani (nem szükséges kinyomtatni), JPEG formátumban, legmagasabb képminőségben. A fényképek felbontása a rövidebb oldalon legalább 1500 pixel legyen. A formai szempontból nem megfelelő jelentkezések nem vehetnek részt a pályázaton.

Beküldési határidő: 2019. május 31. Eredményhirdetés: 2019. június 30-ig.
További információ kérhető a smartsociety@prosperisalba.hu címen.

A pályázó adatai
A pályázó neve *
A pályázó e-mail-címe *
A benyújtott képek jeligéje
Kérjük, az azonosíthatóság érdekében minden benyújtott képet azonos jeligével küldjön be, és lássa el a fotókat sorszámmal. Ügyeljen arra, hogy a jelige ne legyen túl általános vagy többek által választható, hanem valóban megkülönböztető jellegű legyen.
A választott jeligéje *
Nyilatkozat
Az űrlap elküldésével és a fotók e-mailes benyújtásával nyilatkozom, hogy a képek a saját alkotásaim, és nem jelentek meg korábban más műben, sem elektronikusan, sem nyomtatásban. Nyilatkozom, hogy a fotókat a szerkesztő a „Smart soCIeTY” kötetben közzéteheti, szerzői jogdíjra nem tartok igényt, a díjazásról lemondok. Tudomásul veszem, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség engem terhel. *
A pályázaton csak a fenti nyilatkozatot és tájékoztatást elfogadó, 18 éven felüli jelentkezők vehetnek részt.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy