Апликација за учество на "5-та Школа Против Говор на Омраза "
Пријавите треба да ги поднесете најдоцна до 30-ти Октомври 2016 година. За пријавување на учество на oбуката, потребно е да го потполните следниот формулар. Потребно е да се одговорат сите прашања. Некомплетираните апликации нема да бидат земени во предвид при селекција.
Име и Презиме *
Your answer
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Пол *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Е-маил *
Your answer
Посебни потреби (исхрана, алергии итн.) *
Your answer
Име на организација/институција од која доаѓате *
Your answer
Контакт од организацијата/институција (адреса, маил, телефон) *
Your answer
Која е вашата улога во организацијата? *
Your answer
Кое е Вашето досегашно искуство во работа со млади/ученици? Објаснете го форматот и времетраењето на тоа искуство? *
Your answer
Која е Вашата мотивација да се пријавите на оваа обука? *
Your answer
Што очекувате да научите на обуката/ Со какви вештини очекувате да се здобиете? *
Your answer
Кое е Вашето познавање за говор на омраза? *
Your answer
Кое е Вашето познавање за човекови права? *
Your answer
Како сметате дека оваа обука ке ви помогне во вашата работа? *
Your answer
Дали по завршување на обуката сте во можност за реализација на активности во околината\организацијата во која работите *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service