Sök till FREJAs styrelse 2020/2021
Vill du vara med i FREJAs styrelse för verksamhetsåret 2020/2021? Det tycker vi är SÅ roligt och önskar dig stort lycka till.

Efter att du fyllt i detta formulär kommer du att bli kontaktad av vår valberedning och bestämma en intervjutid tillsammans med dem. Inför intervjun kommer valberedningen skicka ut ett par frågor för dig att tänka igenom, allt för att du ska kunna komma så förberedd som möjligt.

Senast en vecka innan årsmötet kommer valberedningen nominera de kandidater de anser vara bäst lämpade och på årsmötet den 5 maj bestämmer mötet vilka som blir FREJAs styrelse för 2020/2021.

Ifall du var några frågor kring föreningen eller valprocessen, kontakta oss på frejalth@gmail.com eller skriv till Karin Odin på telefonnummer 0706525051.
För- och efternamn *
Your answer
Program och år (t.ex. N18) *
Your answer
Mail *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Jag vill söka till posten *
Det är möjligt att välja flera alternativ
Required
Övrigt *
Har du något övrigt att tillägga? Rangordna gärna posterna om du sökt till flera.
Your answer
Lagring av personuppgifter *
Jag godkänner att uppgifterna ovan sparas i FREJAs register. Registret finns till för att vi ska kunna anordna detta evenemang och är endast tillgänglig för föreningens styrelse och kommer inte att lämnas vidare till tredje part. Dina uppgifter kommer finnas kvar i registret till evenemangets slut. Vill du se vilka personuppgifter vi har sparat om dig eller om du har andra funderingar får du gärna maila styrelsen på frejalth@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy