Første innspillsrunde til Stortingslista 2025
Nominasjonskomiteen til Oslo MDG arbeider med å innstille på kandidater som nominasjonsmøtet skal nominere til stortingsvalget 2025.

For at vi skal kunne sette sammen et lag med kandidater som kan bidra til at vi bryter sperregrensa trenger vi innspill på hva du som medlem mener vil være viktig for sammensetningen av listen, og forslag på kandidater du mener bør stå på lista.

Nominasjonskomiteen består av Sella Aarrestad Provan, Wenche Aas, Zdena Cervenka, Kristin Alvsaaker, Malin Øren Aldal, Andreas Børde, og Anders Holten SkånlundGenerelle henvendelser eller spørsmål kan rettes til leder Sella Aarrestad Provan: sellaprovan(at)gmail.com.

Frist for innspill på kriterier og strategiske vurderinger er 1. februar 2024. Det er  også viktig å få innspill på kandidater så tidlig som mulig. Kandidater som ønsker å bli vurdert på topp ti bes gi beskjed før 1 februar. Det vil bli mulighet for å spille inn forslag til kandidater lengre ned på lista også etter 1. februar. Siste frist for innmelde kandidater er 1 april (2. innspillsrunde).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hvem er du (navn, kontaktinfo og evt. lokallag) ?
Forslag til kandidat(er) til stortingslista 2025 (inkl. gjerne kontaktinfo om du har) og en kort begrunnelse. Du må gjerne foreslå deg selv.
Er kandidaten blitt spurt om hen vil stå på lista?
Clear selection
Hvilke overordnede strategiske vurderinger mener du vil være viktig i utvelgelsen av kandidater?
Hvilke kriterier mener du er viktig for sammensetningen av listen?
Hvilke egenskaper og kvalifikasjoner mener du vil være spesielt viktig hos kandidatene?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy