Vols rebre notícies nostres?
Nom: *
Your answer
1r Cognom: *
Your answer
2n Cognom: *
Your answer
Adreça:
Your answer
Municipi: *
Your answer
Codi postal: *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
Telèfon mòbil
Your answer
Subscric el manifest: *
El teu nom complet podrà aparèixer com a signant del manifest
Vull rebre informació: *
De conformitat amb l'establert en l'art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de dades, t'informem del següents:
- Les dades de caràcter personal que ens has subministrat en aquesta comunicació serà objecte de tractament en els fitxers responsabilitat de l'Associació Som Alternativa.
- La finalitat del tractament és la de gestionar de forma adequada la prestació del servei d'informació que ens has requerit. Així mateix, aquestes dades no seran cedides a tercers, excepte les cessions legalment permeses.
- Les dades sol·licitades són de subministrament obligatori per a la prestació del servei. Aquestes són adequades, pertinents i no excessives.
- La negativa a subministrar les dades sol·licitades implica la impossibilitat de prestar-li el servei.
- Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els corresponent drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de conformitat amb l'establert en la Llei 15/1999 davant l'Associació Som Alternativa com a responsables del fitxer. Els drets esmentats els pot exercir a través dels següents mitjans: lopd@somalternativa.cat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.