Forestillingskurs - vår 2019
Spilleerfaring er en effektiv måte å utvikle sin improkunnskap. Det er veldig verdifullt å lære gjennom prøving og feiling med direkte tilbakemelding fra et publikum.
Vi tilbyr derfor nå en kursrekke på 10 kurskvelder som gir deg mulighet til nettopp dette. Under veiledning av en erfaren improvisatør vil gruppa utvikle et enkelt forestillingsformat. Deretter vil kurskveldene bestå av oppvarming, forestilling og notes/tilbakemeldinger. Kursdeltakerne er ansvarlig for promotering og gjennomføring av forestillingen, alt fra lys og lyd, konferansier, regi og spilling, hele tiden under veiledning og oppfølging.

Kurset går hver fredag klokken 18.45 - 21.15, fra 15. mars til 31. mai
Kurset koster 2900 kr.

Søknadsfrist er fire uker før kursstart, og svar på om du har fått plass på kurset gis tre uker før kursstart.
Hvis du får plass, er det bindende fra to uker før kursstart.

Påmeldingsinformasjon
Navn på deltaker *
Your answer
E-postadresse til deltaker *
Your answer
Gjenta e-postadresse *
Your answer
Jeg ønsker å melde meg på følgende kurs: *
Opptakskrav
Dette kurset bygger videre på Nivå 1, 2, samt et av kursene for viderekommende, eller at du har betydelig erfaring fra Miectro. Du bør ha vist en grunnleggende forståelse for faget. Med det menes at du har innsikt i begrepene akseptering og blokkering, lytting, deling av kontroll og hva det vil si og gjøre partneren din god. I tillegg bør du ha vist utvikling når det kommer til emosjonell portrettering, endringsvilje, scenisk tilstedeværelse og basic historiefortelling.

Uttaket blir gjort på bakgrunn av samtaler med tidligere kursholdere, gruppesammensetning og søknad fra kursdeltagerne, som skrives inn litt lenger ned i dette søknadsskjemaet.

Har du tidligere gått Impro Basic Nivå 1/Sommerskolen og Nivå 2 på Det Andre Teatret? *
Når gikk du Impro Basic Nivå 1/sommerskolen? *
Your answer
Når gikk du Impro Basic Nivå 2? *
Your answer
Når gikk du et av våre kurs for viderekomne? Eventuelt, hvor lenge har du spilt Micetro? *
Your answer
Skriv en kort søknad der du forteller hvorfor du ønsker å gå forestillingskurset (se kriterier for opptak) *
Your answer
Betalingsinformasjon
Hvis du melder på deg selv, skriv inn din egen adresse under. Hvis du melder på andre enn deg selv, skriv inn navn, e-postadresse og postadresse til den som skal faktureres.
Gateadresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Poststed *
Your answer
Er du frivillig på Det Andre Teatret? *
Oppgi gavekortnummer, hvis du vil betale med gavekort:
Your answer
Retningslinjer for påmelding og avbestilling
Deltagerne er selv ansvarlige for å gjøre seg kjent med disse retningslinjene.

På alle våre kurs er det et begrenset antall deltakere, og førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det betyr at du kan melde deg på siste dag før kurset, men vi anbefaler å være tidlig ute, siden kursene pleier å fylles opp. Påmelding gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet.
Hvis du melder på noen andre enn deg selv trenger vi navn, adresse og e-postadresse for den som skal faktureres, samt fullt navn og epostadresse til den som skal delta på kurset.
Når du har mottatt en bekreftelsesmail fra Det Andre Teatret ved produsent Mari, er du påmeldt. Muntlige avtaler gjelder ikke.

Påmelding til alle kurs ved Det Andre Teatret er bindende fra tre uker før kursstart. Avmelding før fristen gir ingen økonomiske forpliktelser. Ved avmelding senere enn tre uker før kursstart vil hele kursavgiften bli belastet. Det er fordi det da kan være vanskelig å finne en erstatter til kurset. En betalt plass kan selvfølgelig benyttes av andre, men gi beskjed til oss om dette. Vi tar forbehold om avlysning ved for få deltakere. Ved mange påmeldte er det mulighet til å sette seg på venteliste (si fra om dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet). Det anbefales å melde seg på neste ledige kurs samtidig som man setter seg på venteliste.

Faktura sendes ut via e-post uken før kursstart. En epost med praktisk informasjon sendes ut omtrent samtidig. Dersom du har spørsmål om din påmelding eller noen av kursene, ta kontakt med kursadministrasjonen på mail til kurs@detandreteatret.no

Har du lest retningslinjene for påmelding og avbestilling? *
Personopplysninger
Personopplysningene gitt i påmeldingsskjemaet vil kun bli benyttet til å sende ut informasjon relevant for kurs ved Det Andre Teatret, og vil ikke bli delt med en tredje part. Dine opplysninger vil bli oppbevart i et år, og du kan når som helst før dette be om at de skal slettes fra arkivet.
*
Venteliste
Ønsker du å bli satt på venteliste hvis kurset er fullt? *
Annet
Har du kommentarer eller spørsmål?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service