Prijava za učešće u Programu obuka za akademsko (nastavno i nenastavno) osoblje iz oblasti inkluzivnog obrazovanja
Poštovani članovi akademskog osoblja Univerziteta u Sarajevu, Ured za podršku studentima Univerziteta u Sarajevu provodi Program obuka za akademsko osoblje iz oblasti inkluzivnog obrazovanja koja se realizira u okviru projekta Visoko obrazovanje - obrazovanje za sve (VOzaSVE/HE4ALL), koji je finansiran od strane UNICEF-a;

Drugi modul, Kroz zajednički rad do inkluzivne prakse, će biti realiziran u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu u srijedu, 18.09.2019. i u četvrtak, 19.09.2019. godine.

Molimo da prijavu za učešće realizirate putem e-obrasca najkasnije do četvrtka, 12.09.2019. godine do 12:00 (napomena: link za prijavu će biti otvoren do popunjavanja slobodnih mjesta, što znači da može biti zatvoren i prije navedenog termina ukoliko slobodna mjesta budu popunjena), nakon čega ćete po zatvaranju mogućnosti prijave na mail dobiti obavještenje o učešću uz detaljnu agendu o Programu.

Email address *
Ime i prezime *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Organizaciona jedinica u kojoj ste zaposleni *
Your answer
Zvanje *
Your answer
Imam iskustvo u radu sa studentima s invaliditetom *
Imao/la sam priliku ranije steći kompetencije o ovoj tematici *
Moja motivacija za učešće u Programu obuke iz oblasti inkluzivnog obrazovanja *
Your answer
Hvala na kompletiranju e-obrasca i zainteresiranosti za Program obuke za akademsko osoblje iz oblasti inkluzivnog obrazovanja! Napominjemo da će svi uneseni podaci biti povjerljivo čuvani i korišteni isključivo za potrebe organizacije Programa obuke.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service