Sigurimi shëndetësor do të shtrenjtohet në Zvicërr
Polisa sigurimit shëndetësor shpesh liston si përjashtim kompensimin në rast të sëmundjes apo dëmtime të vetë-shkaktuara ose nga pjesëmarrja në aktivitete të rrezikshme, si lëshimi me parashutë. Personi duhet ta lexoj policën me kujdes para se ta nënshkruaj. Policat e sigurimit mund të jenë komplekse dhe shumë mbajtës të polisave mund të mos i kuptojnë të gjitha tarifat, mbulueshmërinë dhe përjashtimet në polisës. Duhet ti kushtoni vëmendje të veçantë përjashtimeve. Aty mund të përfshihen disa nga rreziqet e rëndësishme dhe kompania e sigurimeve nuk do ti kompensojë mbajtësit e policës edhe në qoftë se ata pësojnë dëme të konsiderueshme.
Sa keni informata për sigurimet shëndetësore në Zvicërr?
Nëse dëshironi informata shtesë, a mund të ju thërrasim në telefon për një sesion informues rreth 2 minuta:
Në cilin kanton jetoni?
Your answer
Ju lutem shkruani emrin dhe mbiemrin
Your answer
Ju lutem shkruani numrin e telefonit
Your answer
Në çfarë date jeni të lirë që të ju thërrasim:
MM
/
DD
/
YYYY
Ju lutem zgjidhni kohën tuaj se kur mund te i pergjigjeni telefonatës:
Time
:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.