Chihuahua ry:n terveyskysely
Terveyskyselyn avulla kartoitetaan chihuahua-rodun terveystilannetta. Toivomme vastauksia terveiden ja sairastuneiden koirien osalta saadaksemme mahdollisimman kattavaa tietoa rodun terveysasioista.

Kyselystä tehdään vuosittain yhteenveto, joka julkaistaan Chihuahua-lehdessä. Vastaukset käsitellään nimettöminä ja yksittäisten koirien terveydentilaan liittyviä tietoja ei julkaista. Tiedot ovat ainoastaan jalostustoimikunnan käytössä. Tietoja hyödynnetään mm. rodun jalostuksen tavoiteohjelmassa.

Terveyskysely on avoin kaiken ikäisille koirille. Suosittelemme, että kyselyyn vastataan koiran ollessa 3-vuotias ja kysely päivitetään koiran ollessa 6- ja 9-vuotias. Mikäli koira sairastuu pysyväisluonteisesti toivomme, että kysely täytetään heti.

*) merkityt kysymykset ovat pakollisia, muihin kysymyksiin vastaaminen on vapaaehtoista. Monivalintakysymyksissä YMPYRÄkuvio-vastauksista voit valita yhden vaihtoehdon ja NELIÖkuvio-vastauksista voit valita useamman vaihtoehdon.

Voit vastata täyttämällä kyselyn Chihuahua ry:n internetsivuilla tai tulostaa sen ja lähettää postitse jalostustoimikunnalle (ks. yhteystiedot internetsivuilta).

Kiitos vastauksestasi!

Chihuahua ry:n jalostustoimikunta

1. Koiran tiedot
Nimi *
Your answer
Rekisterinumero *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Väri *
Your answer
Paino *
Your answer
DNA-tunniste (mikäli koiralla on)
Your answer
2. Sukupuoli *
3. Karvanlaatu *
4. Oma arvio koiran kuntoluokasta: *
5. Oma käsityksesi koiran terveydentilasta: *
6. Onko koirasta täytetty terveyskysely aiemmin? Jos kyllä, minä vuonna? *
Your answer
7. Omistajan tiedot (nimi, osoite, puh.nro ja sähköposti)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms