Kårspexet - intresseanmälan
Vad roligt att du vill vara med i Kårspexet 19/20! Det här formuläret är för att gruppcheferna ska veta vilka de kan kontakta i sin rekrytering, så därför får du möjlighet att ange förutom hur vi kontaktar dig vilka grupper du tycker verkar som du känner passar dig. Varje grupp beskrivs kort, och du behöver inte svara på alla grupper utan kryssar bara i de som du är intresserad av. Det här formuläret är inte bindande, utan är till för att du och vi ska lära oss lite om varandra, sen kommer du att få mail om vad som händer härnäst.
For a form in English follow this link: https://forms.gle/Ksy9QshUudoux21JA
Email address *
Om dig
Vi vill gärna veta lite om dig redan nu. Vi kommer att skicka ut ett andra frågeformulär till alla som senare går med i en grupp, så oroa dig inte för att vissa saker saknas här.
Vad heter du? *
Your answer
Är du medlem i studentkåren THS? *
Är du över 18 år *
I slutet av formuläret får du möjlighet att berätta något ytterligare om dig själv om du vill det.
PR och gyckel
PR - gruppen är de som skapar Kårspexets ansikte utåt. Affisher, kontakt, programblad, information till sponsorer, t-shirtar och de som hälsar välkommen till teatern i foajén. Om du är bra på design och teckning är det här gruppen för dig, men det finns även många andra saker man kan göra i PR.

En annan del av PR är Gyckelgruppen. Gyckel tar med sig Kårspexandan ut ur Kårspexet och gör externa framträdanden, reklamgyckel och liknande sponsoravtal. Gruppen förbereder också framträdanden till internfester och bidrar med sång och glada tillrop. Tycker du att det låter roligt med acapellagrupp/ensemble är Gyckel din grej.

Är du intresserad av att vara med i PR?
Eventuell kommentar eller fråga till PR-gruppchefer och/eller gyckelansvarig
Your answer
QM - Qlubbmästeriet och trivsel
QM är Kårspexets egna festfixare. Efter varje genomdrag och föreställningsomgång samlas hela spexet för en rolig kväll tillsammans. QM planerar och förbereder, lagar mat, serverar och blandar drinkar.

Nytt för i år är att vi vill ha regelbundna trivselkvällar där hela spexet lär känna varandra bättre. Vill du vara med och planera och genomföra dem passar du i trivselkommitén

Är du intresserad av att vara med i QM?
Eventuell kommentar eller fråga till QM-gruppchefen och/eller trivselansvarig
Your answer
Tekniken
Tekniken - gruppen bygger scendekor och rekvisita till föreställningen. I tekniken kan du få utlopp för din kreativitet och händighet, eller så kan du få lära dig. Tekniken snickrar, pysslar och jobbar backstage under föreställningarna.
Är du intresserad av att vara med i tekniken?
Eventuell kommentar eller fråga till teknik-gruppchefen
Your answer
KMP- Kostym, Mask och Peruk
KMP-gruppen, KMPisarna, syr kläder och letar kläder och accessoarer på loppis samt sminkar de som ska stå på scenen inför föreställningarna.
Är du intresserad av att vara med i KMP?
Eventuell kommentar eller fråga till KMP-gruppchefen
Your answer
Orkestern / Arr
Kårspexets liveorkester står för föreställningens musiknummer och omstarter. Orkestern leds av en maestro/dirigent och består traditionellt av en kompsektion, en stråksektion och en blåssektion. Om du är intresserad av orkestern så fyll även i nedan vilket eller vilka instrument du spelar.

Musikproduktionen har hjälp av en arrgrupp som sätter samman de låtar som väljs ut så att de passar att spela i orkesterns sättning. Om du är intresserad av att hjälpa till med detta då markera det nedan.

Är du intresserad av att vara med i orkestern?
Vill du vara med och arra?
Eventuell kommentar eller fråga till orquesterchefen och/eller maestro
Your answer
Vad spelar du för instrument (om du vill vara med i orkestern)?
Your answer
Scengruppen/Skådis
I skådisruppen får du möjlighet att stå på scen, spela teater, dansa, sjunga och improvisera. Spexets skådespelare övar in manus varvat med sånger, dans och improvisationsövningar i karaktär för att kunna nå ut med spexet i salongen och fängsla publiken genom hela föreställningen.
Är du intresserad av att vara med i skådisgruppen?
Eventuell kommentar eller fråga till Scengruppchefen och/eller regisseur
Your answer
Övrigt
Har du en helt ny idé på vad Kårspexet skulle kunna behöva för att bli ännu bättre? Vill du berätta något om dig själv som du inte tycker passade in under någon av de tidigare kategorierna? Eller har du något du skulle vilja fråga eller kommentera? Låt oss veta, vi vill gärna höra från just Dig!
Kommentarer, frågor, tips och annat
Your answer
GDPR
Dina svar kommer att delas med Directionen samt spexets ansvarsposter, och kommer att sparas ett år eller kortare. Genom att skicka in svar godkänner du detta.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service