Hendrik Groen
zaterdag 1 februari

20:15

Grote Zaal
Kunstmin

Hendrik Groen – Zolang er leven is

Humor, ontroering en levenslust


‘Zolang er leven is’, is een nieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingshuis een reeks belevenissen. De cast bestaat uit jonge acteurs, onder aanvoering van Beau Schneider. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, ‘in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit’.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden.

Gebaseerd op ‘Zolang er leven is – Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar’ van Hendrik Groen

Léon van der Sanden, bewerking; Gijs de Lange, regie; Beau Schneider, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger en Cynthia Abma/Anne-Marie Jung, spel; Ascon de Nijs, decorontwerp; Maya Schröder, kostuumontwerp

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wilt reserveren *
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden, zoals beschreven op de website. Daarnaast ga je akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het bedrag niet op je salaris worden ingehouden, dan ben je op de hoogte dat je het verschuldigde bedrag na bevestiging over dient te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service