Yin jooga
Yin jooga yhdistää perinteisen Kiinalaisen lääketieteen sekä joogan. Yin-tunnilla harjoittelemme rauhallisessa tahdissa keskittyen ulkoisen liikkeen hidastamiseen ja pysähtymiseen viipyen rentouttavissa asennoissa useita minuutteja. Yin-harjoituksessa kehon liikkeen pysäyttäminen mahdollistaa harjoituksen siirtämisen mielen puolelle, hengitykseen ja keskittymisharjoituksiin ja rentoutumiseen.

Tutustumme myös akupainantaan (akupunktiopisteiden itsehoitoon), joka on kiinalaisen lääketieteen yksi keskeinen hoitomuoto. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut, jopa raukea – parhaimmillaan nukut seuraavat yöunet sikeästi ja heräät uuteen päivään virkeänä ja energisenä. Tule rentoutumaan ja tutustumaan itseesi lempeän joogaharjoituksen parissa, aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Varaa oma pitkä alusta tai jumppamatto SEKÄ viltti tai peitto mukaan. Käytämme vilttiä apuvälineenä asentojen ja kehosi tukemisessa, joten tuo mahdollisimman paksu peitto (esim. lakana tai pieni pyyhe ei riitä).

Pukeudu rentoon asuun, jossa on mukava liikkua. Kehon rentoutuessa voi tulla viileä, joten varaa mukaan myös lämpimämpää päällepantavaa. Herttoniemitalon liikuntasali on varsinkin näin talviaikaan aika viileä, joten se kannattaa ottaa myös vaatetuksessa huomioon.

Yin jooga sopii kaikille, mutta ohjaaja ei suosittele sitä raskaana oleville pitkien venytysliikkeiden takia.

Herttoniemitalo lauantaina 23.3. klo 12.45-14.45. Ohjaaja Lotta Leiwo. Hinta 15 euroa. Lisätietoja ohjaajasta: www.lottajooga.fi.

Ilmoittautuminen 21.3. mennessä.

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Kotikaupunginosasi (tai kotipaikkakunta, jos muu kuin Helsinki)
Your answer
Mistä kuulit kurssista?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service