Projecte ACOMPANYA'M
Aquest formulari serveix per confirmar la vostra voluntat de formar part del projecte acompanya`consistent en que les dades que faciliteu estiguin disponibles pels pares de prematurs que vulguin o necessitin posar-se en contacte amb vosaltres.
És un projecte pioner donat que el contacte amb altres pares de prematurs és bàsic sobre tot els primers mesos un cop hem sortit de l'hospital. Les famílies de prematurs no sempre estem prop de centres de població importants i rebre el suport d'altres pares que han passat per la mateixa experiència ajuda a la criança positiva dels nostres nadons. S'en diu col·laboració de proximitat. Es a dir, no cal que els pares de prematurs es desplacin per trobar aquest suport. Amb el projecte acompanya'm donem cobertura a tot el territori Català i Andorrà. Així pares de prematurs d'arreu del país poden tenir suport a qualsevol punt del territori.
Aquest voluntariat es pot fer mitjançant telèfon i/o presencialment quedant amb els pares en el municipi o d'un radi de proximitat dels pares voluntaris. (prendre un cafè, passejar, conversar, compartir...)

Email address *
Nom i cognoms del voluntaris (pares) *
Your answer
DNI/Passaport *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Adreça *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Població *
Your answer
Comarca *
País *
Poblacions que cobriries (més properes al teu voltant)
Your answer
Motiu de la prematuritat
Your answer
Any naixement fill/s prematurs
Your answer
Bessons?
Edat gestacional (Setmana de gestació al naixement)
Your answer
Nom prematur/s
Your answer
Informació que vols que es visualitzi en el mapa de contactes (sempre podràs afegir o treure quan vulguis notificant-nos-ho via e-mail) *
Required
COMPROMÍS DEL VOLUNTARI: ACOMPANYA´M
- Complir els compromisos adquirits amb l'organització, respectant-ne els fins i la normativa (Atendre els pares de prematurs en la mesura que sigui possible dins l'àmbit proposat)

- Garantir la confidencialitat de la informació rebuda i coneguda en el desenvolupament de la seva activitat voluntària, evitant l'ús o la divulgació d'informació confidencial de l ́hospital, és a dir, qualsevol informació o documentació referent a persones físiques i per tant, susceptible de ser protegida per la normativa de protecció de dades.

- En cas de tenir accés a dades personals, fer-les servir per les finalitats a les que estan destinades i no cedir-lesa tercers sense autorització expressa

- Tots els voluntaris estan sotmesos al deure de secret professional.

- Participar en les activitats formatives previstes per l'organització.

- Poder participar en la difusió i informació del projecte en els mitjans de comunicació.

- Seguir les instruccions adequades, afins que es donin en el desenvolupament de les activitats encarregades.

- No es rebrà cap percepció econòmica pels serveis de voluntariat prestats. L'activitat és altruista.

- Les dades que consigneu públiques sortiran el mapa de voluntariat que tenim creat al google maps a tal efecte.

- En el cas que no es vulgui o no es pugui continuar amb el voluntariat d'aquest projecte caldrà enviar un correu electrònic a info@somprematurs.cat per donar-se de baixa del projecte.
Acceptació de compromís del voluntari Acompanya´m *
LOPD
Protecció de dades

D’acord amb l’article 5.2 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer “Som Prematurs”, del qual és responsable la mateixa, les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment. La finalitat és integrar les dades a un banc de dades dels socis físics i jurídics i gestionar l’enviament de comunicacions via newsletter de Som Prematurs, així com altres relacionats amb el projecte Somprematurs.cat i informacions d’interès de l’àmbit de la prematuritat. Podeu exercir el drets a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a Associació de Prematurs de Catalunya-Som Prematurs (APREMCAT) (Cr. Santa Maria, 69 baixos, , 08756, Barcelona. adreça electrònica: info@somprematurs.cat

Per tal de preservar els possibles drets de propietat intel·lectual, en el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que s’ha produït una violació dels seus legítims drets per la introducció d’un determinat contingut en el Web, haurà de notificar aquesta circumstància, per escrit, a:

Associació de Prematurs de Catalunya – Som Prematurs (APREMCAT)
Cr. Santa Maria, 69 baixos
08756 La Palma de Cervelló
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of somprematurs.