Clinicdag 19 april bij Manege Zwolle
Clinic dag In Hand Trail, Trail, Classic Pleasure, Hunter Pleasure, Western Pleasure, Merrie beoordelen.
Aanvang vanaf 09.30 uur
Adres: Haersterveerweg 1a, 8034 PJ Zwolle
Email address *
Voornaam en achternaam deelnemer: *
Your answer
Naam paard: *
Your answer
Geslacht paard: *
Ik wil mij inschrijven voor het volgende onderdeel / de volgende onderdelen: *
Required
Ervaring: *
De clinics worden gegeven in groepen van 2 of 3 personen, drie kwartier tot een uur per clinic. Kosten: €20,00 per onderdeel. Inschrijven voor meerdere onderdelen mogelijk. De definitieve planning volgt na sluiting inschrijving. Er zijn op deze locatie enkele boxen beschikbaar. Neem voor de reservering en de kosten van een box contact op met Manege Zwolle: info@manegezwolle.nl
Inschrijven kan tot 12 april. Vol = vol op volgorde van inschrijving.
Deelnamevoorwaarden en AVG voorwaarden.
Deelname aan en aanwezigheid bij deze dag is geheel voor eigen risico en dragen van een cap is verplicht voor onderdelen onder het zadel.

Ondergetekende verklaart:
• De organisatie noch de eigenaar van de accommodatie aanvaarden enige aansprakelijkheid voor verlies, beschadiging of diefstal van paarden of eigendommen van deelnemers of bezoekers, of voor enig letsel of overlijden van een deelnemer, paard of berijder tijdens de gehele duur van de clinic met inbegrip van de aankomst op en vertrek van het terrein en directe omgeving. Ondertekende verklaart door ondertekening van het inschrijfformulier met deze uitsluiting akkoord te gaan.
• Tevens verklaart ondergetekende dat het (de) door hem/haar ingeschreven paard(en) is/zijn ingeënt volgens in Nederland geldende richtlijnen en dat zowel hij/zij als het/de paard(en) ten minste tegen wettelijke aansprakelijkheid zijn verzekerd. Om het paspoort wordt gevraagd, dus zorg ervoor dat u dit bij u heeft.
• Bij afzegging vóór sluitingsdatum zullen geen kosten in rekening gebracht worden. Bij afzegging ná sluitingsdatum worden de kosten doorberekend. Indien er een geldige reden met dokters- of dierenartsverklaring wordt overlegd, dan worden er geen kosten berekend.
• Tijdens de clinic kunnen er foto’s worden gemaakt. Deze worden gebruikt voor het DAWRA-magazine, AVS-magazine de DAWRA-website en facebook. Eventuele bezwaren hiertegen dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden bij de organisatie. Zonder akkoord is deelname aan de clinic niet mogelijk.
Ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord: *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy