Samtalegrupper mellom unge og eldre
Velkommen til å bli med i en samtalegruppe mellom sykepleierstudenter fra NTNU og eldre. Dette er ment å skulle være en vinn-vinn-situasjon for alle hvor studentene lærer seg å snakke med eldre og hvor eldre får møte noen hyggelige studenter. Dere kan snakke om hva dere vil som er av interesse, kanskje om hvordan dere har det i dag, tips om helse eller ernæring eller kanskje en historie om hvordan det var å være ung i gamle dager.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Fornavn *
Etternavn *
Mobiltelefon *
Epost
Hvilken by/kommune bor du i?
Hvilket år ble du født?
Når kan dere møtes og snakke sammen?
Vennligst kryss av for hvilke dager som passer best. Når dere har etablert gruppene så kan dere bli enige om når på dagen dere helst vil møtes
Vennligst kryss av for hvilke dager som passer best for deg
Jeg har følgende utstyr som jeg kan bruke
Slik blir dere med i en samtalegruppe
For å bli med i en samtalegruppe så må dere registrere dere i dette skjemaet med opplysninger om navn og når det passer best for dere. Senere kan dere bli enige om å skifte tidspunkt eller dag for når dere skal snakke sammen. På et første møtet så blir dere kontaktet av en av studenten for å bli enige om tidspunktet

Det dere sier blir innenfor gruppen og ikke noe blir tatt opp, men likevel er det fint om dere unngår å ta opp personlige ting når dere er flere tilstede. Studentene har skrevet under en taushetserklæring og verken NTNU eller SeniorSmart kan bruke data om oppkoblinger eller om hvem som har vært tilstede. All informasjon som kan knyttes til den enkeltes deltagelse i samtalegruppene blir slettet.
Hva dere trenger for å bli med
Dere må ha en nyere mobiltelefon, et nettbrett eller en PC. Helst vil vi at dere alle i en gruppe på 6 eldre og 2 studenter kobler dere opp via et videokonferansesystem slik at dere kan snakke sammen med lyd og bilde. Det er best å bruke en PC fordi da får dere størst bilde og kan se alle, men det går utmerket med et nettbrett eller en mobiltelfon også.

Dere som blir med vil få en epost fra en av studentene. I denne eposten er det en lenke og når dere trykker på den til det tidspunktet dere skal så blir dere automatisk koblet opp med lyd og bilde uansett om dere bruker en mobiltelfon, et nettbrett eller en PC. Det er ikke vanskelig, det er bare å svare ja på alt det som dataen skulle finne på å spørre dere om og så blir dere koblet opp. Dersom det ikke skulle fungere så prøv på nytt eller spør om hjelp fra noen du kjenner.

Dersom dere ikke får til å koble dere opp med lyd og bilde så kan dere også bli med bare fra en mobiltelefon
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ISF Innherred Seniorforum. Report Abuse