Terveyskysely 2019
Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n jalostustoimikunta kerää tietoa tanskalais-ruotsalaisen pihakoiran terveystilanteesta. Tietoa tarvitaan muun muassa jalostuksen tavoiteohjelman päivitystä varten. Toivomme, että kaikki tanskalais-ruotsalaisen pihakoiran omistajat täyttäisivät kyselyn, jotta saamme mahdollisimman kattavasti tietoa rodun terveystilanteesta jalostuksen ohjaamisen tueksi.

Kyselyyn vastaaminen kestää 5-9 minuuttia.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa rodun terveystilannetta Suomessa yleisellä tasolla eikä kyselyn tarkoituksena ole yksilöidä koiria vastausten perusteella ellei koiran omistaja niin halua. Koiran rekisterinimen ilmoittaminen on vapaaehtoista.

Jos sinulla on useampi koira, täytä jokaisesta koirasta oma kaavake. Kyselyyn voi vastata myös edesmenneen koiran osalta.

Tähän kyselyyn pyydetään vastauksia kaikista Suomessa rekisteröidyistä ja Suomeen tuoduista tanskalais-ruotsalaisista pihakoirista. Vastauksia toivotaan kaikista tanskalais-ruotsalaisista pihakoirista riippumatta siitä, onko niillä terveysongelmia vai ei. Kaikki tieto myös terveistä ja oireettomista koirista on tarpeen ja arvokasta.

Koiran omistajan yhteystietoja pyydetään kyselyn lopuksi, jotta yhdistyksen jalostustoimikunta voi tarvittaessa pyytää lisätietoja mikäli terveyskyselyyn saadut vastaukset kokonaisuutena antavat siihen aihetta esimerkiksi jonkun vian tai sairauden osalta rodussa.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan palkintoja. Jokainen vastaus on yksi arpalippu ja vastaamalla kyselyyn olet mukana kaikissa arvonnoissa. Ensimmäinen arvonta suoritetaan, kun kyselyyn on saatu 100 vastausta ja sen jälkeen uusi arvonta aina, kun saavutetaan seuraava 100 vastauksen rajapyykki. Kyselyn kunnianhimoisena tavoitteena on saada kasaan vastauksia vähintään 700 tanskalais-ruotsalaisesta pihakoirasta. Mikäli tämä tavoite saavutetaan suoritetaan MEGA-ARVONTA vuoden 2019 lopussa!
Koiran syntymävuosi *
Onko koira alle 12 kuukauden ikäinen vastaushetkellä? *
Koiran virallinen nimi (ei pakollinen)
Koiran sukupuoli *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.