Έρευνα περί των απόψεων και στάσεων για την Επιστήμη
Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκπόνησης της Διδακτορικής Διατριβής του Α. Ταλαμάγκα, Βιολόγου Εκπαιδευτικού, υπό την επίβλεψη της Αν. Καθηγήτριας Ευ. Μαυρικάκη, στο Εργαστήριο Διδακτικής & Επιστημολογίας, Φυσικών Επιστημών & Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Ε.Κ.Π.Α.) . Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική.

Στόχος της έρευνας είναι η καταγραφή των απόψεων του ενήλικου γενικού πληθυσμού της Ελλάδας σχετικά με την επιστήμη, τους/τις Επιστήμονες και κάποια Επιστημονικά ζητήματα.

Ο συντάκτης δεσμεύεται πως τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατριβής ( δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια, κ.τ.λ.) και όχι για εμπορική ή άλλη χρήση. Το ερωτηματολόγιο είναι απολύτως ανώνυμο και με τη συμπλήρωσή του συναινείτε στη συλλογή των δεδομένων. Ακολουθώντας τον κανονισμό Δεοντολογίας του Ε.Κ.Π.Α. και τον κανονισμό GDPR μπορείτε να αποσυρθείτε από την έρευνα όποια στιγμή το επιθυμείτε.

Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 20-25 λεπτά.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της έρευνας ή έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε στο email: asimtal@primedu.uoa.gr
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy