Guardó Corresponsabilitat Ciutadana '19
Reconeixement a ciutadans que han destacat per la seva dedicació a les persones i a contribuir a la millora de la qualitat de vida dels més necessitats, a Catalunya.
A quina persona proposeu com a candidata? *
Your answer
Explicació de la candidatura: *
En un màxim de 12 línies, expliqueu perquè creieu que aquesta persona mereix el guardó, la trajectòria personal i professional, quines fites ha assolit el candidat que hagin incidit positivament en el sector on ha desenvolupat la seva tasca, etc.
Your answer
El teu nom o el de la teva entitat *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telefòn *
Your answer
L'informem que totes les dades que ens proporciona són tractades de forma confidencial i amb la finalitat exclusiva d’oferir els serveis sol•licitats, amb totes les garanties legals i de seguretat que imposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Té dret a accedir, rectificar i cancel.lar les seves dades personals dirigint-se per correu electrònic a lopd@plataformaeducativa.org o per escrit a:

Fundació Plataforma Educativa
A/A Responsable de la protecció de dades
C/ Garrotxa, 7 - 17006 - Girona

Moltes gràcies

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service