INSCRIPCIÓ ESCOLA D'ESCALADA I ALPINISME Club Pirinenc Andorrà 2019–2020
INFORMACIÓ
TARIFES: 6 a 18 anys: 22 €/mes; adults: 32 €/mes.
** Matrícula gratuïta. **
** La baixa de la inscripció a l'Escola s'haurà de comunicar abans del dia 15 del mes en curs, en cas contrari es facturarà la quota del mes següent. **

L'Escola està impartida per guies d'alta muntanya UIAGM.

Per a més informació contacteu per Whatsapp al +376 637 966.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Adreça *
Your answer
Número de la CASS *
Your answer
Número de passaport o document d'identitat *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon mòbil
** Si ens facilites el teu contacte s'afegirà a un grup de Whatsapp per a les comunicacions entre els participants i l'Escola.
Your answer
Edat *
** Si ets menor d'edat necessites autorització paterna/materna o d'un tutor.
Your answer
Ets menor d'edat?
**Si ets menor d'edat necessites autorització paterna/materna o d'un tutor.
Ets soci del Club Pirinenc Andorrà? *
** Si no ets soci ens posarem en contacte amb tu per tramitar l'assegurança obligatòria. Cost de l'assegurança: 15 € d'octubre a desembre de 2019. A partir de gener 2020: 25 € per tot el 2020. Inclou la quota de soci del Club Pirinenc Andorrà.
Escull el grup: *
Us confirmarem la inscripció per correu electrònic. En cas que el grup escollit estigui ple, us afegirem a la llista d'espera.
Required
IBAN *
Your answer
CONFORMITAT DE SALUT *
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL *
En compliment de la Llei Qualificada de Protecció de Dades Personals 15/2003, del 18 de desembre, el soci accepta que les seves dades de caràcter personal siguin incorporades als fitxers del club. El CPA utilitzarà aquestes dades per gestionar les relacions amb els seus socis, actius o potencials. Ocasionalment, el CPA podrà utilitzar aquestes dades per informar d’ofertes, promocions i altres notificacions de caràcter comercial que els patrocinadors de l’entitat adrecin als seus socis. El soci podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició de la seva informació personal mitjançant una sol·licitud, per escrit i degudament signada, adreçada al CPA. Aquesta sol·licitud haurà d’especificar el nom i els cognoms de la persona interessada, el seu domicili a efectes de notificació, i la corresponent sol·licitud de canvis. El Club Pirinenc Andorrà podrà captar imatges dels participants durant les classes i les sortides programades i utilitzar-les per a la promoció del club.
ACCEPTACIÓ DE TERMES I CONDICIONS *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy