FORMULAR DE ÎNSCRIERE: Târg de creativitate și conferință
O idee aparținând invitatului special al evenimentului:

„Prețuirea și respectul față de copii reprezintă o fundație puternică pe care se poate construi încrederea atât de importantă pentru creștere. Acel respect nu ar trebui să depindă de realizările elevilor. Demnitatea lor este un drept uman fundamental. Astfel, școlile ar trebui să se axeze pe consolidarea personalității și identității copiilor ca parte a susținerii active a procesului de creștere și dezvoltare a copilului.”
Jukka Sinnemäki
DATA: 24 octombrie 2019, LOCUL: Cinema „Csíki Mozi"
Program detaliat pe pagina de internet a Centrului Educațional Spektrum și cea a Școlii Gimnaziale „József Attila”: www.sec.ro, jozsefattilaiskola.ro
1. Numele D-voastră: *
2. Adresa D-voastră de e-mail: *
3. Numărul D-voastră de telefon: *
4. Aveți nevoie de traducere pentru prezentările în limba engleză? *
5. De unde ați primit informații despre acest eveniment?
Protecția datelor: Numele, adresele de email, numerele de telefon și celelalte date personale vor fi folosite exclusiv în scopul comunicării cu cei interesați de acest eveniment, acestea nu vor fi folosite nici pentru marketing, nici în alte scopuri, nu vor fi făcute publice și vor fi păstrate în siguranță. Prin continuarea procesului de înscriere vă dați acceptul pentru folosirea datelor D-voastră în forma semnalată mai sus.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Spektrum Education Center. Report Abuse