Enkät elbilsladdning

Hej!


Styrelsen arbetar med att förberedda utbyggnad av laddare för elbilar vid våra parkeringsplatser. Upplägget är inte helt klart ännu men kommer förmodligen att se ut så här: 

- Nuvarande motorvärmaruttag ersätts med laddare med två uttag där åtminstone en av parkeringsplatserna beställer en laddningspunkt

- Medlemmarna får beställa ett uttag till en schablonkostnad av 10 000 kr. Detta värde tillhör medlemmen och rätten till laddningspunkten följer med lägenheten vid försäljning

- En parkeringsplats som utrustas med en laddare utan begäran belastas inte med någon kostnad, föreningen står för installationskostnaden fram tills att en medlem behöver laddningspunkten och köper den. 

- För att optimera antalet laddningspunkter kan vi behöva organisera om våra parkeringsplatser. Vi ska dock eftersträva att minimera både antalet flyttningar och deras omfattning. 

- Första installation sker 2023. Efteråt kommer en installationsrunda ske varje år vid behov, nuvarande laddare kan användas under perioden för dem som skulle ha missat den senaste runda. 

- Elen kommer debiteras enligt faktiskt förbrukning för varje laddningspunkt. 


För att kunna beställa det bästa för föreningen, behöver vi förstå bättre vad våra medlemmar efterfrågar. Därför ber vi er vänligen att svara till några frågor:


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vilket lägenhetsnummer har du? *
Kommer du att behöva en laddare för elbil inom: *
Kan du tänka dig att köpa en laddningspunkt för 10 000kr? *
Använder du motorvärmaruttaget idag? *
Skulle du acceptera att byta parkeringsplats med en annan medlem i närheten för att hjälpa till med optimeringen av placering av laddstolpar?
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy