Formular de înscriere la OEW Workshop
Ediția a VI-a, "Educația deschisă și impactul digitalizării"

Vă rugăm să vă înscrieți întrucât există un număr limitat de locuri.

Seminarul / Workshop-ul va evidenția impactul deschiderii în epoca digitală, de la politici către indivizi, profesori și studenți. Având un istoric de câțiva ani de implementare, vom examina modul în care resursele educaționale deschise (OER), cursurile masive deschise online (MOOC), Open Culture și Open Science pot fi integrate în toate nivelurile de educație și de formare in cadrul întreprinderilor. Sunt prezentate exemple practice de utilizare și integrare a învățării mobile, a realității virtuale augmentate și a realității virtuale în educație, open research, a modului în care noțiunea de blockchain influențează educația și cultura dar și felul in care termenii open și digital se reflecta în cultură și patrimoniu.

Cu mai mulți vorbitori de nivel internațional, Seminarul / Workshop-ul se adresează cadrelor didactice universitare, studenților, profesorilor din învățământul preuniversitar, specialiștilor în companii de formare, departamentelor IT sau HR. Participarea este deschisă și gratuită, evenimentul va fi difuzat live pe pagina noastră web, prezentările vor avea loc în limbile română și engleză.
Atelierul este organizat de Centrul de E-Learning al Universității Politehnica din Timișoara, cu sprijinul Rețelei europene pentru de educație la distanța și e-learning - EDEN, IEEE România, proiecte UE Erasmus +.

Protecția datelor
Acest chestionar este voluntar. Puteți decide să ieșiți în orice moment. Niciunul dintre răspunsuri nu va fi salvat dacă nu încheiați procedura și trimiteți formularul. Puteți să decideți să vă retrageți și după ce trimiteți formularul iar răspunsurile dumneavoastră vor fi șterse. Informațiile dumneavoastră vor fi disponibile pentru echipa organizatoare din cadrul CeL, UPT, pentru o mai bună organizare și garantarea unui loc la seminarul OEW.

Dacă aveți întrebări legate de acest eveniment, vă rugăm contactați echipa CeL (contact@elearning.upt.ro).

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor noastre!

Citind aceste informații, sunteți de acord să completați acest chestionar
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service