Llista de difusió de Whatsapp del Municipi de Bassella
A l'Ajuntament de Bassella estem creant una relació de contactes per a fer una llista de difusió informativa de Whatsapp.

Aquesta llista serà estrictament informativa, i s'utilitzarà per comunicar incidències, activitats o esdeveniments que es realitzen al municipi.

Si estàs interessat en rebre aquesta informació, cal omplir el formulari amb el teu nom i número de telèfon i t'afegirem a la llista.

Una llista de difusió de Whatsapp, no és un grup, per tant els usuaris d'aquest servei no podran veure els números de telèfon ni altres dades de l'altra gent que també utilitza el servei.

IMPORTANT Guarda el nostre número de telèfon als teus contactes per a que t'arribin els missatges. 608 067 777

Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOM I COGNOMS *
NÚMERO DE TELÈFON *
POBLE ON VIUS *
NOM DE LA CASA
L'Administració titular garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través d’aquesta seu electrònica en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, ja que s’han implementat les mesures de seguretat necessàries i adequades als riscos associats al tractament.

Les dades personals que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat.

Les persones interessades poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament sobre alguna de les seves dades personals:

Presencialment: Ajuntament de Bassella Ctra. C-14 km. 134, 25289, Bassella (Lleida)

Virtualment: ajuntament@bassella.ddl.net
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy