ESBORRANY ESTRATÈGIA AGROALIMENTÀRIA DE VALÈNCIA formulari d'aportacions
Aquest formulari ha sigut dissenyat per a facilitar el procés de participació de l'esborrany de l'Estratègia Agroalimentària de València.

Els paràgrafs de text estan numerats per a facilitar la realització de propostes . En cas que la vostra proposta es referisca a una part del document no numerada, per favor, us demanem que indiqueu el nombre del paràgraf just anterior.

Us demanem, per favor, la major claredat en les vostres aportacions, per a poder -si escau- integrar-les en el document de la millor forma possible. Si aquest formulari no us resulta pràctic o útil, també podeu enviar les vostres aportacions directament per correu electrònic a l'adreça: consell.alimentari@valencia.es

El termini per a la realització d'aportacions en aquesta fase finalitza el pròxim 1 de setembre. Una vegada tancat el termini d'aportacions on-line, l'equip redactor passarà a integrar les vostres aportacions. Podeu emplenar tants formularis com us siga necessari.

Recordar-vos que els principis que guien el document, així com la visió i missió, s'han nodrit del procés de participació que es va desenvolupar en 2016 i 2017 per a la definició del model i àmbits de treball del Consell Alimentari Municipal.

El document resultant serà discutit en una jornada de participació i treball en comú prevista per al 13 de setembre. Us confirmarem pròximament l'hora i el lloc de la trobada, però us demanem que anoteu aquesta data en la vostra agenda.

Us agraïm la vostra implicació i interés!!

Nom i Cognom *
Your answer
Entitat *
Your answer
Telèfon de contacte (per si necessitem algun aclariment) *
Your answer
Aportacions a l'esborrany de l'Estratègia Agroalimentària València 2025
La teua resposta està dirigida a fer aportacions en el següent àmbit *
Required
Escriu ací les aportacions que vulgues realitzar (capítols, apartats, paràgrafs). Indica el paràgraf. Per favor, tracta de ser el més clar possible en la redacció. *
Your answer
Valoració general del document
Indica el grau d'acord amb els eixos rectors del document (principis, visió, missió, valors, etc.)
gens
totalment
Indica la adequació del document en el seu conjunt.
gens coherent
molt coherent
La redacció del document t'ha resultat clara i senzilla?
gens clara i senzilla
totalment clara i senzilla
Si vols realitzar algun comentari sobre les preguntes anteriors, per favor, indica-ho ací
Your answer
Altres aportacions
Per favor, si vols realitzar algun comentari addicional o tens algun dubte més enllà del propi document, indica-ho a continuació
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CERAI. Report Abuse - Terms of Service