Εγγραφή - Ενημερωτική παρουσίαση προσκλήσεων του 2024 για το Σκέλος MEDIA του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη»
Ο Οργανισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων ο οποίος διαχειρίζεται τα Γραφεία των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων «Δημιουργική Ευρώπη» και «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες» διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση των προσκλήσεων 2024 για το Σκέλος MEDIA 2024  του Ευρπωπαϊκου Προγράμματος "Δημιουργική Ευρώπη".


Ημερομηνία και ώρα: Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, 11:00πμ - 12:30μμ

Γλώσσα: Ελληνική

Εγγραφή: Δωρεάν

Πλατφόρμα: Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM (θα σταλεί σχετικός σύνδεσμος μετά την εγγραφή σας).


Η παρουσίαση στοχεύει να:
  • στηρίξει την ευρωπαϊκή βιομηχανία κινηματογραφικών και οπτικοακουστικών έργων για την ανάπτυξη, τη διανομή και την προώθηση ευρωπαϊκών έργων, λαμβάνοντας υπόψη το σημερινό ψηφιακό περιβάλλον
  • ενθαρρύνει τη συνεργασία σε ολόκληρη την αξιακή αλυσίδα της οπτικοακουστικής βιομηχανίας και σε επίπεδο ΕΕ, ώστε να αναβαθμιστούν οι επιχειρήσεις και το ευρωπαϊκό περιεχόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο
  • προωθήσει ταλέντα —απ’ όπου και αν προέρχονται— και διευκολύνει τον διαμοιρασμό της γνώσης
  • υποστηρίξει καινοτόμες λύσεις για την ικανοποίηση των απαιτήσεων και των τάσεων της αγοράς
  • απευθυνθεί σε ακροατήρια όλων των ηλικιών, ιδίως των νεότερων γενεών.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Όνομα *
Επίθετο *
Φύλο
Clear selection
Χώρα *
Οργανισμός
Ιστοσελίδα οργανισμού
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Διαχείριση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR), τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν από τον Οργανισμό Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων (ΟΕΠΠΣ) για την επεξεργασία της διαδικασίας ή της υπηρεσίας που έχετε ζητήσει. Η συγκατάθεσή σας είναι απαραίτητη για την επεξεργασία του αιτήματός σας για τη διαδικασία ή υπηρεσία αυτή. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πριν τη συγκατάθεσή σας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων της απαιτούμενης διαδικασίας ή υπηρεσίας, μπορείτε να αποταθείτε στο info@epcr.org.cy . Σε τέτοια περίπτωση θα σας δοθούν τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων του ΟΕΠΠΣ, ο σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων και της νομικής βάσης της, η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων, οι αποδέκτες των δεδομένων καθώς και τα δικαιώματα που θα μπορούσατε να ασκήσετε.
*
Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση δηλώνει και τη συγκατάθεσή σας στη χρήση της εικόνας σας για σκοπούς διάδοσης και προώθησης (μέσα κοιν. δικτύωσης, φωτογραφία, βίντεο κ.λπ.), αλλά ποτέ για εμπορικούς σκοπούς, που σχετίζονται με προγράμματα και πρωτοβουλίες που διαχειρίζεται ο Οργανισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων (ΟΕΠΠΣ). Τα προσωπικά σας δεδομένα θα συμπεριληφθούν στις βάσεις δεδομένων που διαχειρίζεται ο Οργανισμός, προκειμένου να διαχειριστεί τη επικοινωνία μαζί σας. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης, περιορισμού, και εναντίωσης στον ΟΕΠΠΣ μέσω του ακόλουθου ηλ. ταχυδρομείου info@epcr.org.cy Τα δεδομένα σας δεν θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Organisation for European Programmes and Cultural Relations. Report Abuse