105. Juhlavuoden haku
Haluatko kerrankin vaikuttaa Rakennusinsinöörikillan koko vuoden suurimpaan ja kauneimpaan juhlaan? Hakemalla vuosijuhlatoimikuntaan tai vuosijuhlavastaavaksi pääset pääset suunnittelemaan miltä näyttää 105. Hermanninsitsi. Tekemistä löytyy moneen lähtöön, joten mukaan kannattaa hakea ehdottomasti!

105. Hermanninsitsi järjestetään 6.4.2018 ja sillis 7.4.2018


Juhlavuosivastaavia

haetaan 2 kappaletta ja on jopa suositeltavaa hakea pareittain. Vastaavat suunnittelevat ja organisoivat yhdessä toimikunnan kanssa killan juhlavuoden 105. Hermannisitsin ja vuosijuhlaan liittyvät tapahtumat. Vuosijuhlavastaavat ovat päävastuussa juhlavuoden tapahtumista, jotka huipentuvat vuosijuhliimme 6.4.2018. Sinä saat vapauden toteuttaa ja päättää millainen kiltamme 105. juhlavuodesta tulee!


Juhlavuositoimikuntaan

voi hakea kuka vaan, joka tuntee, että haluaa antaa oman panoksensa juhlavuoden suunnitteluun ja toimintaan. Voit suunnitella graafista ilmettä, kokkariruokia, sillistä, pääjuhlan ohjelmaa, hankkia sponsoreita tai vaikka tiedottaa kiltalaisia kaikista uskomattomista juhlavuoden tapahtumista! Tässä on vapaus tehdä juuri sitä, missä olet itse paras!


Raati valitsee ehdokkaista mielestään parhaimmat 105. juhlavuoden vuosijuhlavastaavat. He kokoavat itselleen toimikunnan, jonka raati nimittää. Hakuaika päättyy 17.09.2017 klo 23:59.

Nimetön otsikko
Nimi *
Your answer
Numero *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Haen 105. Hermannisitsin juhlavuosi... *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms