Wafel & frangipane verkoop GBS De Vlieger
Zoals jullie weten verwennen we onze kinderen graag gedurende het schooljaar. Zo krijgen ze gratis fruit, komt de Sint op bezoek, wordt er een Paasbrunch georganiseerd, draagt het oudercomité bij aan de culturele uitstappen, zee- en sneeuwklassen, enz.

Om dit alles te kunnen blijven doen, organiseren we dit jaar opnieuw een wafel & frangipane verkoop. Het zou fijn zijn, mocht jij aan je familie en vrienden deze wafels & frangipanes aan de man brengen. Ze zijn natuurlijk ook ideaal om als koek mee naar school te geven met jouw kind.

Je kan de wafels & frangipanes via ons online bestelformulier bestellen en betalen via overschrijving tot ten laatste maandag 27 januari 2020. Voor de klas die de meeste wafels en frangipanes per kind bestelt en betaalt, organiseert het oudercomité een filmfeestje op school.

De wafels zullen op dinsdag 11 februari 2020 met jouw kind worden meegegeven. Als het praktisch niet haalbaar is, kunnen deze de dag nadien in overleg met de leerkracht in de klas worden afgehaald.

Met dank voor uw steun! Het oudercomité

E-mailadres *
Your answer
Naam + voornaam van uw kind *
Your answer
Klas *
Aantal dozen vanillewafels (700g)
6€/doos
Your answer
Aantal dozen vanillewafels met chocolade (700g)
6€/doos
Your answer
Aantal dozen frangipane (700g)
7€/doos
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy