Általános Szerződési Feltételek
A képzés órái 45 perces egységekként értendőek.
A képzés helyét a képzést közvetítő jelöli meg.
A jelentkezés 10 000 Ft - azaz tízezer forint előleg befizetésével történik meg.
A tandíjat a képzésben részt vevő készpénzben, vagy utalással a kurzus megkezdése előtt fizeti ki.
A befizetést igazoló nyugtát a tanuló köteles megtartani a tanfolyam végéig.

Amennyiben a képzésben részt vevő nem fizeti ki a tanfolyam díját legkésőbb az indulás előtti munkanapon, így elveszíti az összes tanfolyam mellé járó kedvezményeket és ajándékokat, és a képzést közvetítő 5000 Ft adminisztrációs többletköltséget számol fel.

Részletfizetés esetén a tanfolyam díjának összege 3 000 Ft-al nő és ennek részleteit maximálisan 2 részletre lehet felbontani, a tanuló minden hónap 10-ig, vagy az azt megelőző első munkanapon köteles befizetni. Intenzív tanfolyam esetén, a második részletet a tanfolyam következő 50 órás szakasza előtt köteles a tanuló befizetni. Amennyiben a részletfizetési kötelezettségeit nem teljesíti a képzésben részt vevő, úgy a képzést közvetítő minden fizetési felszólítás után 5 000 Ft adminisztrációs többletköltséget számol fel.
Az adott nyelvtanfolyam iránti kellő érdeklődés hiányában, vagy a megelőző tanfolyam befejezési dátumának módosítása esetén, a képzést közvetítő a tanfolyam kezdését legfeljebb 14 munkanappal későbbi időpontra halaszthatja. Amennyiben a 14 munkanap elteltével sem indul el a tanfolyam, úgy a képzést közvetítő a teljes befizetett összeget visszafizeti a képzésben részt vevőnek, előre egyeztetett időpontban.
A képzésben részt vevő teljesítményének ellenőrzése kurzuszáróteszttel, jelenléti ívvel, valamint haladási napló segítségével történik, amit a tanuló köteles minden órán aláírni.
Lehetőség van pót-órákra való jelentkezésre, aminek díja megegyezik a magántanfolyaméval.
Magánórák esetén az órákat mindig előre kell kifizetni, utólagos fizetésre nincs lehetőség.
Amennyiben a kurzust a tanuló valamilyen okból kifolyólag nem tudja befejezni, a megkezdett tanfolyam fennmaradó óráit nem áll módunkban visszatéríteni. Orvosi igazolással a tanfolyamból fennmaradó óráit egy másik csoportban felhasználhatja.
A meghirdetett akciók nem vonhatók össze.
Amennyiben a tanuló panasszal kíván élni bármilyen, a tanfolyammal kapcsolatos ügyben, e-mailen keresztül írásos formában közölheti a problémáját, amit 15 munkanapon belül kivizsgálunk.
Amennyiben valamilyen okból a tanár nem tudja folytatni a résztvevők oktatását, fenntartjuk a jogot a tanár leváltására.
Néhány esetben új tanulók is csatlakozhatnak a már zajló tanfolyamhoz.
Bármilyen, a tanfolyamot érintő változásról e-mailben, vagy telefonon igyekszünk értesíteni a diákokat a lehető legrövidebb időn belül. A számítástechnikai, telefonos hálózati, illetve egyéb technikai hibákért a képzést közvetítő nem vállal felelősséget, ebben az esetben a képzésben részt vevőt kérjük, e-mailen keresztül keresse meg a képzést közvetítőt.
Amennyiben a képzésben részt vevő az oktatás megkezdése előtt, vagy maximum 1 letanított alkalom után áll el a szerződéstől, akkor 10 000 Ft adminisztrációs díjat számolunk fel a befizetett összegből
Amennyiben 2 letanított alkalom után történik meg a szerződésbontás, a képzésben részt vevő elveszíti a teljes befizetett összeget.
Jelen szerződés felbontása esetén szükség van a befizetéskor kapott nyugtára. Ennek hiányában nem áll módunkban visszaadni a befizetett összeget.
Ha a képzésben részt vevő órai viselkedésével a csoport munkáját akadályozza, vagy amennyiben a képzésben részt vevő megsérti a házirend szabályzatát, akkor a tanfolyamból kizárásra kerül.
A képzésben részt vevő adatait, a képzést közvetítő harmadik személy számára nem adja ki.
A felek abban egyeznek meg hogy minden nem szabályozott kérdésben illetve vitás esetben a Fővárosi Törvényszéket jelölik meg mint a független vizsgáló szervet.
*
Required
Vezetéknév *
Keresztnév *
Személyi igazolvány szám *
Születési hely *
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Tanfolyam nyelve *
Telefonszám *
A képzés kezdési időpontja: *
Órák kezdési időpontja *
Nyelv szintje *
A képzés kezdési időpontja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Órák kezdési időpontja *
Time
:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.