Hakemus TAITE-ryhmään 2019-2020
Taite-ryhmä

= TAITEEN TEKIJÄT. Siinä yhdistyvät sanat taide ja teatteri. TAITE-ryhmälle tarjotaan musiikin, kuvataiteen ja teatterin opetusta. Kurssitarjontaa on runsaasti, ja lisäksi tarjolla on teema- ja tiimiopetusta, mikä tarkoittaa oppiaineiden yhteiskursseja ja yhteistyötä lappeenrantalaisten kulttuuritoimijoiden kanssa. Tärkeä osa Lyseon TAITE -ryhmän opintoja ovat erilaiset projektit ja esiintymiset, joissa jokainen nuori saa tuoda esille omaa erityisosaamistaan.

Taite-ryhmästä kiinnostuneet merkitsevät ainevalintakorttiin rastin kohtaan TAITE-RYHMÄ ja täyttävät tämän hakemuksen, joka lähetetään Lappeenrannan Lyseon lukiolle yhteishaun päättymiseen mennessä.

TAITE-ryhmään voi tulla valituksi vain Lyseon lukioon valittu opiskelija.

Jos ryhmään on enemmän hakijoita kuin paikkoja, opiskelijat valitaan ryhmään hakemuksen, harrastuneisuuden ja opintomenestyksen perusteella. Tieto ryhmään pääsystä julkaistaan kesällä yhteishaun tulosten yhteydessä koulun kotisivuilla.

Kannattaa hakea!

Email address *
Etu- ja sukunimi *
Your answer
Puhelinnumero ja s-postiosoite, joita käytät aktiivisesti *
Your answer
Yläkoulu
Your answer
Miksi haluat taiteryhmään? *
Your answer
Kerro taideharrastuksistasi. *
Voit antaa myös näytteitä töistäsi tai esiintymisistäsi. Kuvia, videoita tai linkkejä niihin voit jakaa sähköpostiin taiteryhma@gmail.com.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lappeenrannan kaupunki. Report Abuse - Terms of Service