MUNUAISTEN VAJAATOIMINTAAN LIITTYVÄN ANEMIAN TUTKIMUS
Yhteistyössä sen kanssa
Kutsu osallistua tutkimukseen, jonka tavoitteena on arvioida kroonista munuaissairautta sairastavien potilaiden anemian hoitoon tarvittavia resursseja.
Kutsumme sinut sydämellisesti osallistumaan tutkimukseen, joka on suunniteltu kroonista munuaissairautta sairastavien potilaiden anemian hoitoon tarvittavien resurssien arviointiin. Jäljempänä on tiedot tutkimuksen tekijästä ja tarkoituksesta, tulosten käytöstä ja siitä, miksi olemme ottaneet yhteyttä juuri sinuun.

KUKA ORGANISOI JA RAHOITTAA TUTKIMUKSEN?
Tutkimusta tukee lääkeyritys Astellas, joka on kiinnostunut munuaissairauksien hoidosta. Tutkimuksen organisoi ja hoitaa P&B Agency.

MIKÄ ON TUTKIMUKSEN TARKOITUS?
Tutkimuksen tarkoituksena on määrittää, miten munuaissairauksien parissa työskentelevät sairaanhoitajat hoitavat kroonisen munuaissairauden aiheuttamaa anemiaa. Tavoitteena on kartoittaa kroonista munuaissairautta ja anemiaa sairastavia potilaita hoitavien sairaanhoitajien roolia ja vastuita sekä selvittää näiden potilaiden hoidossa esiintyviä mahdollisia haasteita. Tutkimuksen avulla saadaan arvokasta tietoa ja ymmärrystä näiden potilaiden hoitokäytänteistä. Tavoitteemme saavuttamiseksi pyydämme sinua vastaamaan muutamaan kysymykseen, jotka koskevat kroonisen munuaissairauden aiheuttamaa anemiaa sairastavien nykyisten potilaidesi hoitoa.

MITÄ TAPAHTUU ANTAMILLENI TIEDOILLE?
P&B Agency kerää ja analysoi tulokset yhdessä anemian asiantuntijoina toimivien terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Koska kaikki tiedot ovat anonyymeja, henkilöllisyytesi ei paljastu kenellekään arvioijalle.

MIKSI MINUT ON VALITTU?
Sinua on suositeltu edustamaan maatasi munuaissairauden hoidossa toimivana terveydenhuollon ammattilaisena, joka voi antaa arvokkaita tietoja nykyisistä käytänteistä. Jos käytössäsi ei ole joidenkin kysymysten edellyttämiä tietoja, voit yksinkertaisesti siirtyä seuraavaan kysymykseen.

MITKÄ OVAT OSALLISTUMISEN RISKIT TAI HAITAT?
Tutkimukseen osallistuminen ei aiheuta mitään riskiä, sillä kyseessä on ainoastaan vastaaminen kyselylomakkeeseen anonyymina. Arvioimme kyselylomakkeen vastaamisen vievän noin 10–15 minuuttia.


YHTEYSTIEDOT LISÄTIETOJA VARTEN.
Jos sinulla on jotain kysyttävää tutkimukseen liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen:
AnaemiaSurvey@PB2B.Agency
GDPR – EU:n yleinen tietosuoja-asetus
Tutkimus noudattaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sääntöjä ja määräyksiä. Tätä tutkimus on anonyymi eikä sitä linkitetä vastaajan henkilökohtaiseen osoitteeseen tai nimeen. Tämä tarkoittaa sitä, ettei vastauksiasi liitetä henkilötietoihisi tai nimeesi.
Annan suostumukseni vastauksieni tulosten käyttöön ja säilytykseen. *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy