Inschrijvingen nieuwe leden zonder voorrangsregel 2021-2022 Haegepoorters (03.05 t.e.m 16.05)
Beste (toekomstige) Haegepoorterkes, u heeft de weg gevonden naar het inschrijvingsformulier voor nieuwe leden.

AFGELOPEN: Vanaf maandag 26 april tot en met zondag 2 mei kunnen kinderen met de voorrangsregel inschrijven. Dit zijn broers/zussen van leden die in scoutsjaar 2020-2021 ingeschreven zijn of zoon/ dochter van oudleiding van de Haegepoorters. Op zondag 2 mei sluiten wij de inschrijvingen met voorrangsregel af en worden de overige plaatsen opengesteld voor andere kinderen. Kinderen die recht hebben op de voorrangsregel, maar te laat waren met hun inschrijving, kunnen wel nog aansluiten bij de tweede inschrijvingsronde. Ze hebben dan geen recht meer op hun voorrang.

Inschrijvingen zonder voorrangsregel: Vanaf maandag 3 mei kunnen kinderen die geen beroep kunnen doen op de voorrangsregel inschrijven. De inschrijvingen lopen tot en met zondag 16 mei. Zolang je binnen deze twee weken inschrijft is de inschrijving geldig dus om 7u 's ochtends voor de computer zitten om de eerste te zijn, is niet nodig. Iedereen maakt evenveel kans!

Opgelet! Wij merken elk jaar opnieuw dat er veel interesse is dus kunnen niet garanderen dat er na de eerste ronde nog veel plaatsen over blijven. De overige plaatsen zullen dus geheel willekeurig verloot worden. We steken alle namen in een pot en een onschuldige hand zal de namen bekend maken. De ouders van deze kinderen zullen vervolgens zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden. Zelf vinden wij dit heel jammer en zouden wij natuurlijk alle kinderen uit de buurt een plek willen geven. Dit is echter niet mogelijk omdat wij de veiligheid en kwaliteit van onze werking willen behouden. We laten per geboortejaar dus maar 20 kinderen toe!

Ook al staat er dat er geen plaatsen zijn voor een bepaald jaar, heeft inschrijven nog nut. We zetten je dan op een wachtlijst voor als er nog kinderen zouden stoppen na het kamp en er dus voor het begin van het werkjaar toch nog enkele plaatsen vrij komen. Ook hieruit wordt door een onschuldige hand geloot.

Indien u nog vragen heeft over de inschrijvingen kan u altijd mailen of bellen naar groepsleiding@haegepoorters.be of 0491873179
Email *
Voornaam nieuw lid *
Achternaam nieuw lid *
Geboortejaar nieuw lid *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Naam ouder(s) *
Adres *
Telefoonnummer *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy