Várólista - Bevezetés a permakultúrába képzés
A két napos Bevezetés a permakultúrába képzésünk a három napos bevezető oktatás “kistestvére”. Tematikáját tekintve a két hetes PDC alapképzés felépítését követi, olyan mélységben, ahogy két együtt töltött nap során lehetséges. Tökéletes ismerkedés a témával 🙂

Az alábbi várólistát azért hoztuk létre, mert a 2019. február 1-3. között tartandó únyi képzésünk betelt.
https://www.facebook.com/events/338001356796043/

Ha most feliratkozol, a következő képzés alkalmával sorrendben neked szólunk először a lehetőségről, még mielőtt nyilvánosan meghirdetnénk azt.

Email address *
Neved *
Your answer
Hírlevél
Ahhoz, hogy tárolhassuk az emailcímedet, és hírt adhassunk neked a soron következő képzésekről, fel kell vegyünk a hírlevél-rendszerünkbe. Ezen a rendszeren belül kerülsz majd egy külön - várólista - csoportba, így az egyéb képzéseinken és híreinken felül kapsz egy külön értesítést a következő Bevezető képzésünkről.

A feliratkozással eldogadod az Adatkezelési tájékoztatónkat (http://permaculture.hu/adatkezelesi-tajekoztato) és beleegyezel, hogy az általad megadott emailcímre hirdetési, közvetlen marketing, illetve személyre szabott marketing céllal levelet küldjünk. A hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található láblécben, illetve egy közvetlen levél küldésével a hello@permaculture.hu emailcímre. 

Kéretlen információt természetesen nem küldünk, az adataidat felelősségteljesen kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. 

A lista üzemeltetőjével az alábbi emailcímen tudod felvenni a kapcsolatot: hello@permaculture.hu

Feliratkozás *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service