Vols exposar a la Galeria Tres-e-u?
Envian's el teu projecte perquè el rebi un comitè de selecció i contactarem amb tu. Estarem molt contents de rebre la teva proposta!

Recorda que tens disponibles les condicions per exposar al web de la Galeria: https://www.treseu.cat/ i també al final d'aquest formulari.
DADES DE L'ARTISTA O ARTISTES
Nom i cognoms *
Correu electrònic de contacte *
Telèfon de contacte *
Breu currículum de l'artista o artistes *
Web personal o algun altre enllaç d'interès que parli o mostri el treu treball (si en tens)
DADES DEL PROJECTE
Títol del projecte *
Descripció *
Tècnica de les obres *
Nombre d'obres: quantes obres teniu previst exposar? *
Mides de les obres *
Suport de les obres *
Muntatge: indiqueu com aniran muntades les obres i si hi ha alguna necessitat especial (peanyes, vitrines, etc.) *
Teniu pensat aportar algun material complementari? *
Required
Voldreu participar en la vigilància de la sala? *
Envieu un mínim de 5 imatges del vostre projecte
A 72pp de resolució a projectesgaleriatreseu@gmail.com

Molt important: en el tema del missatge poseu el nom del projecte
Confirma que ja has enviat les 5 imatges a projectesgaleriatreseu@gmail.com *
TERTÚLIES FOTOGRÀFIQUES
Les tertúlies fotogràfiques són un espai de trobada dels socis i simpatitzants de la Galeria i també són obertes a tothom interessat en la fotografia. Tenen lloc habitualment el segon divendres de cada mes a les 19:30h. Són converses disteses en què els artistes poden presentar l'obra que exposen a la Galeria, temes relacionats amb la seva obra, altres projectes que han fet o tenen en marxa, quins són els seu autors de referència o qualsevol altre tema relacionat amb la pràctica artística.
Si esteu interessats a fer alguna tertúlia, indiqueu sobre quin tema la faríeu
Condicions per exposar a la Galeria Fotogràfica Tres-e-u
>> Agrairem a l'artista que exposi que es faci soci de la Galeria, aixó comporta abonar la quota mínima anual, prorrogable .

>> Els artistes són els responsables del muntatge i desmuntatge de les seves obres, amb el suport del personal de la Galería.

>> En cas de necessitats especials per al muntatge, com ara peanyes, vitrines, etc. aquests materials els hauran d'aportar els artistes.

>> La vigilancia de l'exposició corre a cárrec de la Galería, pero es pot pactar dies de vigilancia deis artistes.

>> El vernissatge anirá a cartee de l'artista o artistes que hi exposin.

>> Exposar a la Galería és gratun per als artistes, tot i així, es dernanará si poden col-laborar amb una aportació económica voluntaria per ajudar a suportar les despeses de la Galería.

>> En cas de vendes d'obres, es dipositará a la Galería un 20% de l'import de la venda en concepte de donació, el qual anirá íntegrament destinat al cobriment de despeses de la Galería.

>> Cada artista cedirá a la Galería els drets de difusió i explotació d'una obra, sempre en el marc de les activitats de la Galería, per activitats sense ánirn de lucre i sense cedir aquests drets a tercers ni de forma exclusiva.

>> És imprescindible enviar un projecte d'exposició. Un comité de socis de la Galería valorara i seleccionara els projectes rebuts i proposará un calendari per a l'exposició a pactar amb !'artista o artistes.

En aquest enllac (també a la web treseu.cat) trocarás él formulari per omplir i enviar a la galeria: https://forms.gle/H7eEGUoaPPtBJ3AQ8
Conec i accepto les condicions per exposar a la Galeria Fotogràfica Tres-e-u *
Avís legal
Us garantim la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que siguin sol·licitades a través d'aquest formulari, així com la implementació de les mesures tècniques i organitzatives adients que garanteixin la seguretat en l'emmagatzematge d'aquestes dades d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679).

Les dades personals recollides mitjançant aquest formulari s'usaran únicament per a la gestió de sol·licituds per exposar a la Galeria Fotogràfica Tres-e-u i seran destruïdes un cop estigui acabada aquesta finalitat.

Les vostres dades no es comunicaran a tercers.

Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a projectesgaleriatreseu@gmail.com

L'enviament de les vostres dades suposa l'acceptació de les condicions descrites en aquest avís legal.
Conec i accepto les condicions descrites en aquest avís legal *
COMENTARIS, OBSERVACIONS
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy