Εκπαιδευτικά εργαστήρια για φοιτητές-τριες ΜΜΕ
Το ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η Colour Youth - Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας διοργανώνουν δύο (2) Εκπαιδευτικά Εργαστήρια για φοιτητές-τριες ΜΜΕ-Bloggers-Youtubers-Social Media Activists , με αντικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση αρνητικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων μέσω των ΜΜΕ.

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του ΚΜΟΠ, Σκουφά 75 στην Αθήνα, τη Δευτέρα 20 Μαΐου και την Τρίτη 21 Μαΐου, ώρες 09:30-18:30.

Οι συμμετέχοντες-ουσες επιλέγουν 1 από τις 2 ημέρες.

Λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού θέσεων – έως 25 άτομα ανά Εργαστήριο – θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όλοι-ες οι συμμετέχοντες-ουσες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και τον Οδηγό για Επαγγελματίες ΜΜΕ σε έντυπη μορφή.

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια διοργανώνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού (REC 2014-2020) Έργου «Eliminating Transphobic, Homophobic and biphobic Stereotypes through better media representation - E.T.Ho.S». Στην Ελλάδα, το Έργο υλοποιείται από τις οργανώσεις ΚΜΟΠ (συντονιστής Έργου) και Colour Youth, ενώ στη Λιθουανία από τη Lithuanian Gay League και στην Κροατία από τo Centre for Civil Initiatives Poreč.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3637547

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά εργαστήρια:

Θανάσης Θεοφιλόπουλος - Project Manager Colour Youth theofilopoulos@colouryouth.gr

Γιώργος Κουλούρης - Project Manager ΚΜΟΠ-Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας

koulouris.g@kmop.gr

Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Ιδιότητα *
Your answer
Φορέας *
Your answer
E-mail *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Ημερομηνία Εργαστηρίου *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service