Prijava za volontere/ke
Projekat "Biciklom noću" namenjen je mladima (16-30) na teritoriji grada Novog Sada sa ciljem poboljšanja informisanosti mladih o bezbednosti biciklista prilikom vožnje noću i u uslovima slabije vidljivosti.

Aktivnosti projekta u 2017. godini su: pripremni sastanak, dve ulične akcije deljenja svetala biciklistima i anketiranje biciklista (16 - 22. septembar u poslepodnevnim časovima) i produkcija video spota.

Po realizaciji projekta, 26. septembra učesnicima/cama će biti uručeni sertifikati o volontiranju i jednogodišnje benefit kartice za bicikliste, sa kojima ostvaruju različite pogodnosti (videti www.nsbi.org.rs/biciklograd).

Projekat sprovodi Novosadska biciklistička inicijativa u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada 2015-2018. Projekat je finansijski podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu - Kancelarije za mlade. Podršku projektu pružaju MUP Republike Srbije i kompanija Andzor Engineering d.o.o.

Napomena: učesnici/ce mlađi/e od 18 godina u obavezi su da obezbede potpisanu izjavu (saglasnost) roditelja za učešće u aktivnostima, raspolaganje podacima za potrebe verifikovanja učešća u projektu i objavljivanje fotografija za potrebe promocije projekta.

Prijava se vrši isključivo popunjavanjem i potvrđivanjem ovog formulara i prijave podnete na drugi način neće biti prihvaćene.

Kontakt za pitanja
Telefon: 064 426 68 39
E-mail: office@nsbi.org.rs

Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Uzrast (16-30) *
Your answer
Potvrđujem da ću učestvovati u svim projektnim aktivnostima u toku trajanja projekta (od 16. do 26. septembra): *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms