MACOLIN TREATY: IP, SPORTS AND COMMERCE - Ed.1/2019
7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - THE MET HOTEL https://www.themethotel.gr/
Email address *
MACOLIN TREATY: IP, SPORTS AND COMMERCE - Ed.1/2019
ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο για την Συνθήκη Μακολέν για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων – CLEAN SPORTS - διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΚΟΛΕΝ (MACOLIN). ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ/Macolin Convention. IP, Sports and Commerce» στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο THE MET HOTEL.
Το συνέδριο βρίσκεται υπό την αιγίδα της
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου
Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUINIP)
Γλώσσα Συνεδρίου : Αγγλικά
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ UEFA & EUROPOL
Keynote Speakers
• ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ - Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού
• ANGELO RIGOPOULOS – Managing Director of Integrity & Regulatory της UEFA με θέμα: Χειραγώγηση Αγώνων – Το νομικό πλaίσιο της UEFA
• SALAZAR MENDIAZ PABLO – EUROPOL – Η καταπολέμηση των χειραγωγημένων αγώνων από την EUROPOL. Τακτικές και διαδικασίες.
• ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και ΣτΕ , Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Αθλητικού Δικαίου (IASL), Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Έρευνας Αθλητικού Δικαίου (ΕΚΕΑΔ) πρ.Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
• ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΝΤΑ – Δικηγόρος και Marketing Coordinator της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου
• ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΣΙΑΝΤΟΣ – Νομικός Σύμβουλος NOVA: Πως τα στημένα παιχνίδια επηρεάζουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα
• RANY SADER - Δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπεί την 5η γενιά του παλαιότερου και πιο διακεκριμένου οικογενειακού εκδοτικού οίκου Arab Legal (SADER Legal Publishing) που ιδρύθηκε το 1863 και αποτελεί τις πρώτες Δικηγορικές Εταιρείες του Λιβάνου
• EMIN ÖZKURT – Δικηγόρος - Cas Arbitrator ΤΟΥΡΚΙΑ και Qatar Sports Arbitration Tribunal (Qsat). – Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

Στο ειδικά μέχρι στιγμής διαμορφωμένο επιστημονικό πρόγραμμα του Διεθνούς Συνεδρίου, περιλαμβάνονται θέματα όπως

1. Διαφθορά, παράνομο Στοίχημα και Χειραγώγηση Αγώνων, ένα παγκόσμιο φαινόμενο? – ΠΕΝΝΥ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗ, Δικηγόρος MSc - Επικεφαλής των Διεθνών Υποθέσεων του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για τη Συνθήκη του Μακολέν (Macolin)
2. Match Fixing: Οι σημαντικότερες υποθέσεις και αποφάσεις σε Διεθνές Επίπεδο. – ΆΛΚΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ – Δικηγόρος, Διδάκτορας Νομικής Αθλητισμού, Ερευνητής στο Ελληνικό Κέντρο Έρευνας Αθλητικού Δικαίου, - Νομικός Σύμβουλος ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
3. Οι στημένοι αγώνες ως αθέμιτος ανταγωνισμός – ΈΛΕΝΑ ΤΖΟΥΛΙΑ. Δικηγόρος Ph.D Εμπορικό δίκαιο, Πανεπιστήμιο Ruprecht-Karls, Νομική Σχολή, Χαϊδελβέργη Γερμανία
4. Διαφθορά στον αθλητισμό και χειραγώγηση αγώνων : στρατηγικές αποτροπής – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – Sports Management Expert - Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ελληνικών Ομάδων και Στοιχηματικών Εταιρειών του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για τη Συνθήκη του Μακολέν (Macolin)
5. Τα εμπορικά σήματα και ο τρόπος με τον οποίο επηρεάζονται από ένα χειραγωγημένο παιχνίδι. Υπολογισμός της εμπορικής αξίας και του δημιουργούμενου χάσματος. Ποια θα ήταν η καθαρή εμπορική αξία των εμπορικών σημάτων και, κατά συνέπεια, η πραγματική αξία του αθλητή των κλαμπ κλπ; - ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, IPR, Υπεύθυνη του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για τη Συνθήκη του Μακολέν (Macolin)
6. Match fixing: Η χρήση των στοιχηματικών πειστηρίων και των ειδοποιήσεων για ύποπτη στοιχηματική συμπεριφορά για την απόδειξη και καταπολέμηση του match fixing. – ΣΟΦΙΑ ΣΠΑΝΙΔΟΥ – Δικηγόρος, LLM στο δημόσιο διεθνές δίκαιο, LLM στο διεθνές δίκαιο του αθλητισμού - Επικεφαλής Τμήματος Ανάπτυξης Θέματος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για τη Συνθήκη του Μακολέν (Macolin)
7. Πώς μια χώρα εκτός ΕΕ ασχολείται με ένα χειραγωγημένο παιχνίδι και πώς αυτό επηρεάζει τις συμβάσεις και γενικά την Διανοητική Ιδιοκτησία: Περιφέρεια που έχει επιλεγεί: Λίβανος. - RANY SADER ο οποίος εκπροσωπεί την 5η γενιά του παλαιότερου και πιο διακεκριμένου οικογενειακού εκδοτικού οίκου Arab Legal (SADER Legal Publishing) που ιδρύθηκε το 1863 και από τις πρώτες Δικηγορικές Εταιρείες του Λιβάνου
8. Το αδίκημα της δωροδοκίας και δωροληψίας για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα στη θεωρία και στη νομολογία των ελληνικών δικαστηρίων – ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΜΠΑΣΑΡΑΣ – Δικηγόρος Μ.Δ.Ε Ποινικών Επιστημών Νομικής Σχολής Αθηνών, Μ.Δ.Ε Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Φορολογικού Δικαίου Α.Σ.Ο.Ε
9. Επιπτώσεις των στημένων παιχνιδιών ως προς τις συναλλακτικές σχέσεις του νομικού προσώπου με τρίτους αλλά και ως προς το ίδιο το νομικό πρόσωπο - ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ Δικηγόρος LLM.
ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Μέχρι 30 -11- 2019 με μία εγγραφή μπορούν να προσέλθουν δυο άτομα της ίδιας ιδιότητας (δικηγόροι ή ασκούμενοι) *
ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
- Οι συμμετέχοντες με την καταβολή του αντιτίμου στο Τραπεζικό Λογαριασμό, GR54 0171 5580 0065 5814 1667 346 στην Τράπεζα Πειραιώς
- Οι εγγεγραμμένοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο 2106440424 ή να στείλουν email στο admin@cleansports.net
- Το ποσό της εγγραφής δεν επιστρέφεται.
- Σε περίπτωση κατάθεσης της εγγραφής – ακόμα και διατραπεζικά –από άλλη τράπεζα εκτός της Τράπεζας Πειραιώς, επιβαρύνεστε με τα έξοδα καταβολής.
- Με την επιλογή της ιδιότητας, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος/η να έχει μαζί του και την ταυτότητα του, η οποία θα αποδεικνύει ότι είναι φοιτητής, ή νέος δικηγόρος ή μεταπτυχιακός κοκ καθώς και την αστυνομική ταυτότητα.
- Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα δοθούν στο τέλος του συνεδρίου και εντός της αίθουσας. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να μην απομακρυνθείτε από τον χώρο.
- Με την εγγραφή, γίνεστε μέλη και θα λαμβάνεται ενημερωτικά δελτία σχετικά με τις δράσεις των Οργανισμών. Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτές στο ειδικό πεδίο που θα βρίσκεται κάθε φορά στο τέλος του Ενημερωτικού Δελτίου (Unsubscribed / Κατάργηση Εγγραφής).
- ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΕΠΙΘΕΤΟ *
Your answer
ΙΔΙΟΤΗΤΑ *
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
Your answer
ΠΟΛΗ & ΤΚ *
Your answer
ΚΙΝΗΤΟ Θα σταλεί Κωδ. Εισόδου *
Your answer
EMAIL *
Your answer
Σε ποιο ίδρυμα θα θέλατε να καταθέσουμε ποσό της εγγραφής? *
Your answer
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
https://paypal.me/ESIMET?locale.x=el_GR Συμπληρώστε το ποσό που σας αντιστοιχεί

ή

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – IBAN :
GR54 0171 5580 0065 5814 1667 346
BIC/SWIFT Nr: PIRBGRAA
Παρακαλούμε όπως σταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης στο admin@cleansports.net
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy