DIADA CULTURAL 23 d'Abril de 2018
Com cada any la Diada Cultural del Borja ja és aquí. Esperam que els tallers que vos proposam siguin del vostre interès.
I recordau que a partir de les 12:00 hi haurà el GRAN CONCURS DE PAELLES

El centre posarà es foc (de llenya) i els fogons. Cada grup ha de dur tan els seus ormetjos (paellera, culleres...) com els ingredients. Cada grup s'ha de posar un nom i ha de ser com a mínim de sis persones i com a màxim... la capacitat de la vostra paellera. Demanau el full d'inscripció al vostre tutor o a caporalia d'estudis.
Vos hi esperam!!!

Activitats proposades.
JOC DE ROL
En aquesta activitat podrás jugar a un joc de rol amb cartes. Descobreix o perfecciona la teva competència en els jocs de rol amb cartes.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ESLS ALUMNES. L'activitat durarà els DOS TORNS així que vos heu d'aùntar als dos torns. Nombre de participants 15 (Al primer torn es crearà el personatge i al segon torn es ferà la partida).
TALLER DE BATUCADA
Aquest taller mostrarà quins són els instruments que formen una batucada. Tot seguit interpretarem diversos ritmes en conjunt. Cada alumne/a tindrà l’oportunitat de tocar un o diversos instruments.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ESLS ALUMNES. L'activitat durarà els DOS TORNS . Nombre de participants 20 alumnes.
SESSIÓ OT
Si vols viure l'experiència de ser un famós de "Operación Triunfo", apuntat a aquest taller. Cantarem cançons amb Karaoke, Jugarem a jocs per saber quant coneixes dels paricipants d'OT, realitzarem fantàstiques coreografies acompanyades de la fantàstica música d'OT.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ESLS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al PRIMER TORN Màx. 15 alumnes per torn.
IMPRESSIÓ EN 3D
Construcció física d’un objecte o figura a través de la utilització de la tecnologia d’impressió 3D.
L'activitat s'ofertarà a (només 3r ESO, Batx i Cicles Formatius) L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.20 alumnes per torn.
DISSENY EN 3D
Utilització d’un SW intuïtiu CAD ·3D amb l’objectiu de modelar i dissenyar una figura o objecte físic.
L'activitat s'ofertarà a (només 3r ESO, Batx i Cicles Formatius) L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.20 alumnes per torn.
TALLER D'ESCACS
Vols aprendre a jugar a escacs? Si en saps, vols millorar la teva comprensió del joc? En aquest taller explicarem un poquet d’estratègia i tàctica i anècdotes d’un dels jocs més antics, bells i coneguts del món: els escacs L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES.
L'activitat durarà els DOS TORNS així que vos heu d'aùntar als dos torns. (Al primer torn es faran les explicacions i tàctiques i al segon torn es realitzarà una competició). Màx.25 alumnes per torn.
FER UN MIRALL
Vols un mirall personalitzat per dur a la motxila o decorar la teva habitació? A aquest taller en podràs fer un.
En primer lloc es dibuixarà la teva idea a una fusta. Després es tallarà amb serra elèctrica i es polirà amb paper de vidre. Finalment es pintarà al teu gust i s’aferrarà el mirall.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al PRIMER TORN Màx. 15 alumnes per torn.
TALLER DE HIP-HOP
T'agrada el HIP-HOP? Vols coneixer nous moviments dorprenents i passar una estona molt divertida?. Idò tens l'oportunitat de passar-ho be a al Borja.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.20 alumnes per torn.
RETROGAMES
Torna a jugar als millors jocs dels anys 80. Hi haurà joc lliure i una apassionant competició. Tetris, Arkanoit, PCMan, Bubble-Bubble
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.24 alumnes per torn.
BALL DE RITMES LLATINS
El moviment expressiu , els ritmes llatins, la zumba, la diversió , el moure’s amb alegria i plaer es una activitat que es proposa en aquesta diada. Aporta el seu 100% de dinamisme i professionalitat per aconseguir que els alumnes s’ho passin be i treballin a nivell expressiu .
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.50 alumnes per torn.
JOCS DE TAULA : Party, verbalia, Forma paraules, Enigmas, Tribial junior i Rummikub
Vina a descobrir fantàstics jocs de taula i descobriras com poden ser de divertides les reunions amb amics.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.20 alumnes per torn.
CLAUER DE POMPONS DE PEL SINTÈTIC
Realització de claues amb forma de pompó de pel sintètic, personalitzat amb el teu nom i el logo del centre. Un fantàstic regal o record del teu pas pel Borja!!!.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.15 alumnes per torn.
JAPA MALA (Pulseres)
Descobres l'ancestral tècnica de la confecció de pulseres Japa Mala.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.15 alumnes per torn.
FABRICACIÓ DE SABÓ I BOMBES DE SALS DE BANY
Tots els participants podran fabricar sabó de glicerina i sals de bany amb el seu aroma i color preferit.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.20 alumnes per torn.
TALLER DE XOCOLATA
D’on surt el xocolate? Quines varietats existeixen? Com podem degustar aquest menjar?
I per suposat, també experimentarem i tastarem diferents tipus de xocolata.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.15 alumnes per torn.
TALLER DE GRAVAT I ESTAMPACIÓ.
El gravat és una tècnica artística d'estampació, tot i que també reben aquest nom l'acció de gravar, la matriu i l'estampa. Pel seu tiratge limitat i la seva producció artesanal, l'estampa d'un gravat es troba a mig camí entre l'obra artística única i la reproducció il•limitada per impremtes industrials. El gravat és una tècnica d'estampació d'imatges artístiques en paper ("estampes"). La realitzarem en una planxa de fusta (xilografia) A la xilografia es treballa la fusta amb unes eines especials. Es buida de fusta els blancs i es deixa en relleu els negres, s'entinta amb un corró i s'estampa, a mà o amb el tòrcul.
L'activitat s'ofertarà a A PARTIR DE 3r d'ESO. L'activitat s'oferirà al ALS PRIMER TORN. Màx.18 alumnes per torn.
TREU-LI PROFIT A LA TEVA IMATGE
Es farà un assessorament del tipus de pentinat, tall i color de cabell que millor els hi va al seu rostre. També quines peces de roba seran més adients segons la forma del cos i els colors més afavoridors.
També es farà un assessorament estètic i cosmètic per saber quins cosmètics, maquillatge i tractaments són els més adients segons el tipus de pell.
L'activitat s'ofertarà a 4rt ESO, Batx i Cicles Formatius. L'activitat s'oferirà al AL SEGON TORN. Màx. 15 alumnes per torn
DREAM CATCHER In English
We are going to build our own dream catcher. According to Native American legends they are protective charms and have become a symbol of unity among the various indigenous nations.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al AL PRIMER TORN. Màx.15 alumnes per torn.
YOGA KUNDALINI
El yoga és una disciplina mil·lenària amb moltes variants, en aquest taller coneixerem el Yoga Kundalini, una variant molt potent que fins els anys 60-70 estava reservada a uns quants escollits però que gràcies a en Yoghi Bahjan va arribar a occident. Treballa la ment i el cos, una combinació ideal pel nostre món de locura i el estres dels estudis.
L'activitat s'ofertarà a 4rt ESO, Batx i Cicles Formatius. L'activitat s'oferirà al AL PRIMER TORN. Màx.20 alumnes per torn.
ON FAIT DES CRÊPES
Vine a aprendre a preparar i menjar fantàstics creps. Seràs la sensació dels berenars amb els amics.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al AL SEGON TORN. Màx.15 alumnes per torn.
DANSA AFRICANA
La dansa africana és de les danses més ancestrals que existeixen. Els moviments amb el centre de gravetat baix, proper a la terra fa que sigui realment instintiu i propi al cos. En Mamadou fa 3 anys que ve donant aquest taller a la diada cultural. Ell es un ballarí autèntic i els seus moviments captiven a qualsevol que el vegi. Anima’t a conèixer la dansa africana , si t’agraden els ritmes de percussió , es el teu taller.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ELS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.20 alumnes per torn.
REBOSTERIA.
(només ESO) Màx. 25 alumnes per torn.
Prepararem diferents postres i pastissos amb tècniques de rebosteria molt acurades i un resultat explèndit.
L'activitat s'ofertarà a ELS ALUMNES D'ESO. L'activitat s'oferirà al AL PRIMER TORN. Màx.25 alumnes per torn.
DECOUPAGE (decoració objectes de vidre)
Si t'agraden les manualitats no et perdis aquest taller . Aprendràs una fabulosa tècnica de decoració de vidre que et permetrà crear una safata decorativa per fer un regal, un pot de vidre decorat per guardar coses, etc. Pots dur l'objecte de vidre que vulguis decorar, per exemple un pot de vidre de conserves d'aliments, un plat transparent,... tot i així, al taller tendreu objectes per a decorar.
L'activitat s'ofertarà a TOTS ESLS ALUMNES. L'activitat s'oferirà al ALS DOS TORNS. Màx.20 alumnes per torn. (es recomana apuntar-se als dos torn al mateix taller per poder acabar la feina amb tranquilitat).
TORNEIG DE FUTBOL-SALA (Aquest taller ja està ple)
Si voleu experimentar jugant a futbol-sala , animeu-vos a formar un equip de 5 jugadors per a participar en aquesta activitat on l’esportivitat i la diversió son la carta de presentació .

SOLS ES PODEN INSCRIURE 8 EQUIPS , DE MANERA QUE QUAN S’HAGIN APUNTAT 8 EQUIPS ES DONARÀ PER TANCAT EL TALLER . EL FULL D'INSCRIPCIÓ DE L'EQUIP ÉS A CAPORALIA D'ESTUDIS I S'HA DE LLIURAR TAMBÉ A CAPORALIA D'ESTUDIS.

Es necessari posar els noms i llinatges dels components, així com el curs al qual pertanyen i un nom identificatiu per l’equip. Si falta informació no seran acceptats a la mini-lliga . S’han de presentar tots els jugadors a l’hora , si no, es considerarà perdut . No es poden fer canvis sobre l’equip inicial. La final serà a les 12h . Seria necesssari que en primer lloc jugassin els de nivells mes joves per tal de NO fer enfrentaments de grans contra petits.

FEIS VIA, QUE NO VOS PRENGUIN EL VOSTRE LLOC AL TORNEIG!!!!

SELECCIÓ DE TALLERS
RECORDA QUE ÉS IMPRESCINDIBLE IDENTIFICAR-SE DE FORMA CLARA.
Tria com a mínim una opció a cada torn.
No poseu dues opcions iguals a un mateix torn.
Sols alumnes que han estat admesos al "Torneig de Futbol" s'han d'apuntar a aquest taller al dos torns.
Els tallers seran adjudicats per ordre d'inscripció.
Els alumnes que no hagin pogut accedir a cap de les dues opcions triades, se'ls adjudicarà una d'ofici.
Si un alumne lliura dues sol·licituds, sols es contarà la segona sol·licitud.
Una activitat es pot suspendre si no hi ha un nombre mínim de participants.
Els alumnes que són col·laboradors d'un taller, han de seleccionar la casella corresponent. (SON A BAIX DEL TOT DEL LLISTAT)
INSCRIPCIÓ
Llinatges *
Your answer
Nom *
Your answer
Curs
GRUP (ESO o BATX)
Nom decicle formatiu que curses
Your answer
GRUP (Cicles Formatius)
PRIMER TORN. PRIMERA OPCIÓ (de 8:30 a 10.00)
Sols podeu triar una opció.
PRIMER TORN. SEGONA OPCIÓ (de 8:30 a 10.00)
Sols podeu triar una opció.
SEGON TORN. PRIMERA OPCIÓ (de 10.30 a 12.00)
Sols podeu triar una opció.
SEGON TORN. SEGONA OPCIÓ (de 10.30 a 12.00)
Sols podeu triar una opció.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms