Vols participar al #GastrosaraoPenelles? | 27 de juliol/ A partir de les 21h.
Per participar en l'esdeveniment que es durà a terme el pròxim dissabte 27 de juliol, s'ha de respondre aquest formulari:

En cas contrari, no es farà efectiva la inscripció a l'esdeveniment com a productor/ restaurador participant.

*Es dóna prioritat als productors participants a les anteriors edicions de #GastroSaraos by Red Flavors.

Email address *
- BRIEFING ESDEVENIMENT -
· En aquesta ocasió, durem a terme el segon #GastrosaraoPenelles, el pròxim dissabte 27 de juliol a partir de les 21h. Un #MaridatgeAtípic entre murals i producte de proximitat.

· Cada productor/restaurador convidat haurà de presentar un mínim d’una degustació (menjar/ beure).

· Cada productor podrà portar producte per vendre i les vendes aniran íntegrament per cada productor.

· Cada productor/ restaurador participant haurà de facilitar-nos quines degustacions i la quantitat d’aquestes (aprox.) per tal d’assegurar el total de degustacions pels assistents (15 dies abans de l’esdeveniment per poder elaborar tot el material informatiu).

*L'afluència de l'anterior esdeveniment va ser d'unes 400 persones aproximadament.

· En aquesta edició els productors estaran ubicats per la part cèntrica de la vila, alternant així les diferents ubicacions de menjar i beure i sent aquestes, prop del punt d'informació.

· Es duran a terme diferents accions de promoció i difusió de l’esdeveniment, entre elles anuncis a les xarxes socials (Facebook, Instagram, twitter i Linkedin), notes de premsa a mitjans de comunicació locals i gastronòmics, invitació a periodistes gastronòmics, esdeveniment a Evensi, enviament de comunicat massiu a Whatsapp, mailing als contactes de Red Flavors, campanya de premsa, etc.

· Cada productor/ restaurador disposarà del material gràfic de promoció/ difusió de l'esdeveniment per si vol fer-ne ús (cartell, imatges, anuncis, nota de premsa, etc.)

· S'efectuarà un vídeo-reportatge de l'esdeveniment que podreu compartir a posteriori a les vostres xarxes socials.

· S'efectuarà un foto-reportatge de l'esdeveniment que podreu compartir a posteriori a les vostres xarxes socials.

FUNCIONAMENT:
Muntatge productors: A partir de les 18h el mateix dia.
Desmuntatge productors: Al final de l'esdeveniment.

· Les taules i cadires les posarem nosaltres (com l'edició anterior) . A més a més caldrà portar la decoració corresponent (estovalles, roll ups, flyers, atretzzo, etc) *En cas de disposar de carpa, podeu portar-la també.

- Com l'edició anterior, hi haurà punt d'informació i venda de tiquets al punt d'informació GarGar.

- El punt de lloguer de copes l'ubicarem al costat del mural del celler de vins i/o al punt d'informació - pendent de valorar- per logística.

· Els productors estan repartits estratègicament pel centre de la vila, per tal de que no hi hagi gran recorregut entre un i l'altre. Donarem escollir els murals més cèntrics per tal de millorar la ubicació respecte l'any passat.
PD: NO es pot repetir mural ;)

· Cada assistent a l'esdeveniment, haurà de comprar els tiquets degustació al punt d’informació (els del poble podran comprar-los abans a l'ajuntament) i se’ls hi facilitarà un fulletó amb les propostes gastronòmiques de cada productor i l'ubicació dels mateixos, així com informació rellevant.

· Es millorarà els temes dels punts de llum, vers l'any anterior. També el plantejament de gestió de deixalles i fil musical.

· Les degustacions SEMPRE funcionaran mitjançant tiquets degustació, les vendes de producte sempre en efectiu. (Les vendes de producte van íntegrament per cada productor) (Recordeu de portar canvi!).

CONDICIONS PER PARTICIPAR AL #GASTROSARAOPENELLES
- Hi haurà un màxim de 15 productors/ restauradors participants a l’esdeveniment amb exclusivitat de producte (És a dir que si hi ha un productor de vins, no n'hi haurà dos).

· [!] Per participar en l'esdeveniment cal disposar d'assegurança de responsabilitat civil vigent.

· Cada productor/ restaurador podrà demanar el número de tiquets que consideri per les seves degustacions (Considerant que 1 tiquet = 1€ del qual 0,60€ van pel productor/restaurador*). S'ha de notificar prèviament per l'elaboració del fulletó (15 dies abans de l'esdeveniment).

*Per cada tiquet d’import d’1€ es destinarà el 60% pel productor i 40% per les despeses fixes de l’organització i difusió de l’esdeveniment, espai, música, neteja, elaboració tiquets degustació, vídeo-reportatge, material de suport, etc.

· Cada productor haurà de portar el seu material logístic i decoració (Gots, platets, decoració de la taula, etc).
Adjuntem una pàgina on podeu trobar aquest material molt bé de preu: https://www.monouso.es/
*Els tovallonets els posarem nosaltres per a que siguin tots iguals.

· Quan s’acabi l’activitat es farà el recompte de tiquets in situ i es pagarà al comptat.

· Cada productor disposarà d’una zona de degustació i marketplace per vendre el producte.


*La proposta esmentada anteriorment està subjecta a canvis i modificacions que es puguin requerir a l’hora de dur-la a terme, a fi de millorar l’abast i augmentar les possibilitats d’èxit.

T'agradaria participar a l'esdeveniment sota les condicions mencionades anteriorment? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
reCAPTCHA
This form was created inside of Red Flavors. - Terms of Service