Upstairs Outdoor Workshops 27 en 28 mei
We zouden niets liever willen dan alle leden weer les te kunnen geven. Door de corona maatregelen is er helaas onvoldoende capaciteit om alle lessen aan te kunnen bieden.
Omdat er vanaf 29 april wel buiten gesport mag worden bieden wij outdoor workshops aan. Ook op 27 en 28 mei bieden we verschillende buiten workshops aan.
We bieden de volgende workshops aan:
- woensdag 27 mei Hiphop/ streetdance 4 t/m 7 jaar ( 15.00 – 15.45 uur)
- woensdag 27 mei Hiphop/ streetdance 8 t/m 12 jaar ( 16.00 – 16.45 uur)
- woensdag 27 mei Kinderfit ( 16.15 – 17.00 uur)
- donderdag 28 mei Hiphop/ streetdance 8 t/m 12 jaar (15.45 - 16.30 uur)
- donderdag 28 mei Hiphop/ streetdance 13 t/m 18 jaar ( 16.45 – 17.30 uur)

Er zijn twee lessen voor de leeftijd 8 t/m 12 jaar waardoor er in deze leeftijd twee keer in de week gedanst kan worden. Echter hebben kinderen die nog geen plekje hebben voorrang op degene die 2x per week mee wilt doen aan de workshop.

Bij de Hiphop/ streetdance workshops t/m 12 jaar kunnen er maximaal 25 personen meedoen, bij de kinderfit 15 personen en bij de Hiphop/ streetdance workshop vanaf 13 jaar maximaal 20 personen.

Bij regen kan de workshop helaas niet doorgaan. Als blijkt dat het niet door kan gaan ontvangt u minimaal een uur van te voren een mailbericht.

De kosten van de workshops zijn €5,- per workshop. Dit zal achteraf geïncasseerd worden.
Deze kosten staan dus los van de abonnementskosten omdat de abonnementskosten niet geïncasseerd worden in de corona periode. Daarnaast zal niet ieder deel nemen aan de workshops en is het administratief onhandig de workshop kosten per persoon te compenseren.

Indien de deelnemer niet aanwezig is bij de workshop en zich niet uiterlijk 24 uur van te voren per mail heeft afgemeld, zullen de kosten voor de workshop in rekening gebracht worden.

Als de inschrijving is gesloten ontvangt u een bevestiging en extra informatie op uw e-mailadres.
Hierbij te denken aan enkele voorwaarden en richtlijnen waaraan we ons dienen te houden bij het gebruik maken van de accommodatie.

Wat is je naam (voor en achternaam)? *
Wat is je leeftijd? *
Telefoonnummer *
Wat is je e-mailadres (mede voor overige informatie workshop)? *
Voor deze workshops is betaling alleen mogelijk via incasso. Wij geven Upstairs Dance & Fit toestemming de kosten (€5,- per workshop) na afloop te incasseren. *
Required
IBAN gegevens (IBAN nummer en naam pashouder). *
Ik meld mij aan voor de workshop (aanvinken). *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy