Kaarten bestellen 'O Kom Immanuel'
DE KAARTENVERKOOP IS GESLOTEN, U KAN NOG TICKETS AAN DE KASSA BEKOMEN AAN 18€/persoon.

Via dit formulier kan u kaarten bestellen voor het Kerstconcert 'O Kom Immanuel' in de Sint-Dimpnakerk te Geel (Sint-Dimpnaplein) op 15 december 2018 om 20u00, georganiseerd door het Geels Vocaal Ensemble vzw in samenwerking met het strijkersensemble de Turnhoutse Snaar en continuospeler Bart Wuilmus.

Het zijn vrije zitplaatsen. De deuren openen om 19u30

Na betaling van de kaarten zullen ze op naam klaarliggen aan de kassa (de betalingsgegevens en ref. krijgt u in een bevestigingsmail toegestuurd)

Email address *
Uw naam *
Your answer
Aantal gewenste kaarten in VVK (15€/stuk) *
Your answer
Wenst u digitaal op de hoogte te worden gehouden van onze volgende concerten? *
Gebruik gegevens
Indien u wenst digitaal opgenomen te worden van onze volgende concerten nemen we u op in een mailinglijst zodat u niets meer hoeft te missen. Uw e-mailadres en uw naam wordt enkel met dit doel gebruikt. U kan op eenvoudig verzoek inzage krijgen in de gegevens die we van u hebben opgeslagen en eveneens kan u zich op eenvoudig verzoek laten verwijderen uit de mailinglijst. Hiervoor mailt u naar geelsvocaal@gmail.com met vermelding van uw wens.

Indien u NIET wenst opgenomen te worden in onze mailinglijst, wordt uw naam en e-mailadres enkel gebruikt voor het in orde brengen van uw ticketaankoop. De bestanden voor de ticketverkoop worden gebruikt voor interne statistieken en evaluatie en zullen na maximaal 1 jaar verwijderd worden.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service