Апликација за Local Event on Education '17
Тема: "Традиционални наспроти современи методи на предавање - Патот до успешна работна кариера"
Датум: Февруари 15ти, 2017
Просторија: Амфитеатарот на ФИНКИ при анексот на ТМФ
Адреса: Руѓер Бошковиќ бр. 16, Скопје, Македонија
Контакт 071 326 258 или bord@best.org.mk
Local Event on Education е настан каде се собираат представници од универзитетот, компаниите и студентите и дискутираат на актуелни теми поврзани со образованието. Подоцна од овие дискусии се изготвува извештај со заклучоци и се презентира пред релевантни тела.
Име *
Your answer
E-mail *
Your answer
Факултет *
Организација
Your answer
Од каде дозна за настанот?
Your answer
Што сметате дека треба да се смени во начинот на предавање на вашиот факултет?
Your answer
Како овие промени ќе ви помогнат подобро да го научите/разберете материјалот?
Your answer
Каде и на какви начини најлесно се здобивате со потребното знаење за вашето професионално развивање?
Your answer
Оцени ги од 1 до 5 методите кои се користат за учење на факултет *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms