Νέος Σεμιναριακός Κύκλος με θέμα:                  "ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ"                             22 Μαϊου- 26 Ιούνιου 2020                                         Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού
To Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού σας ενημερώνει ότι αρχίζει το νέο σεμιναριακό του κύκλο με θέμα "Νέα δεδομένα στη ζωή μας" για την περίοδο 22 Μαϊου - 26 Ιουνίου 2020.

Θα πραγματοποιηθούν 6 Σεμινάρια με θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα νέα δεδομένα της ζωής μας εν καιρώ πανδημίας.
 
Το πρώτο σεμινάριο θα διεξαχθεί αυτή την Παρασκευή 22 Μαίου 2020 και ώρα 7.30μμ-8.30μμ, διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως και του Ευαγούς Ιδρύματος Κοινής Ωφελείας "Ο Καλός Σαμαρείτης" στο Facebook.

Ομιλητής θα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος Μάριος Δημοσθένους, Πρόεδρος του Ιδρύματος και το θέμα που θα παρουσιάσει είναι "Η πνευματική αξιοποίηση της πανδημίας - μέσα από τον φακό του πνευματικού πατέρα".

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρούσα αίτηση, για να σας σταλεί ο σύνδεσμος που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Με το τέλος του σεμιναρίου θα σας ανακοινωθεί το επόμενο σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο e-mail: kentrostiriksis.ks@gmail.com ή στο τηλέφωνο 22318586.

Για περισσότερες πληροφορίες για το "Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού" του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος "Ο Καλός Σαμαρείτης" μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα:
http://www.agiosdemetrioschurch.org

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Από πού ενημερώθηκες για τα Σεμινάρια; *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy