NieuwjaarsMIXTOERNOOI 2023
Op maandag 9 januari 2023 wordt er een nieuwjaars mix-toernooi georganiseerd om het nieuwe jaar in te luiden met elkaar. Er worden gemengdubbels gespeeld in poules. Er zal gespeeld worden in Sporthal Pittelo, aanvang 19:30, start 20:00.

Je kunt je opgeven in één van de 4 volgende categorieën:
A Recreanten 1e en 2e jaars
B Gevorderde recreanten
C Hogere recreanten / (oud-) wedstrijdspelers
D     Mannen

Omdat er meestal meer mannelijke deelnemers zijn is er hier een aparte categorie voor gemaakt. Maar de oproep is wel om zoveel mogelijk als gemengddubbel in te schrijven.
Je kan je opgave versturen via dit formulier voor 22 december 2022. Elke deelnemer moet individueel een formulier invullen. Voor eventuele wijzigingen neem contact op met mij of vul het formulier een tweede keer in.

Heb je geen partner kunnen vinden? Vermeld dan, i.p.v. de naam van je partner, PW (Partner Wanted). Er zal dan getracht worden een partner voor jou te vinden.
Mocht er ruimte zijn in het schema en er voldoende personen over zijn dan zal er een (heren/dames)dubbel poule gevormd worden (categorie D). Het heeft dus altijd zin om je in te schrijven als je mee wilt doen!!

We spelen de wedstrijden op tijd zodat we om 22:00 klaar zullen zijn, en vervolgens de prijsuitreiking met de gebruikelijke bittergarnituur kunnen doen.

Marco Holtrop
06-17543476
marcoholtrop@gmail.com

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam
Achternaam
E-mail adres
Categorie
Clear selection
Naam partner
Overige opmerkingen
                                       Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy