Helyi közösségi akciók a Teremtés Hetén
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 13.
Jelentkezési lap egyházi közösségek és civil szervezetek számára
A teremtett világ megőrzésében nagy szerepük van a helyi közösségeknek. Kis lépésnek tűnő cselekedeteink is sokat számíthatnak környezetünk védelmében. Az egyházi közösségek mintaadóként és értékközvetítőként különösen fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban.

Az Oikosz – Közös házban élünk projekt partnereiként hívjuk az egyházi közösségeket, hogy a Teremtés Hete alkalmából (2019. szeptember 29-e és október 6-a között) szervezzenek helyi teremtésvédelmi megmozdulásokat! Előadás, családi nap, környezetjavító tevékenység, kirándulás egy közeli természetvédelmi területhez vagy más, a helyi közösség számára vonzó forma mind alkalmas lehet arra, hogy a környezet iránti nagyobb felelősségre ösztönözzön.

Szeretnénk arra buzdítani az egyházi közösségeket, hogy ezekben az akciókban működjenek együtt környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetekkel, ezáltal is szélesítve a teremtésvédelmi összefogást. Hiszen a mintaadás és értékközvetítés akkor a leghatékonyabb, ha közösen történik.

Bátorítunk mindenkit, hogy e szerveződő eseményeket, amint körvonalazódnak, jelezzétek felénk. A regisztrált eseményeket megjelentetjük honlapunkon és facebook oldalunkon, így más közösségeknek is ötletet, inspirációt adhattok, példát mutathattok. Nemcsak a cselekvés fontos, hanem az összefogás is, aminek egyik módja a kommunikáció: osszuk hát meg együtt annak hírét, ami jó történik közöttünk!

Támogatóink jóvoltából a helyi együttműködésen alapuló eseményeket – szükség szerint és korlátozott számban – kis összegű támogatással (20-70 ezer Ft) segíteni is tudjuk.

Háttéranyagok, ötletek elérhetőek a http://teremtesunnepe.hu oldalon.

Az Oikosz – Közös házban élünk projektet a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért, a Csalán Egyesület, a Károli Gáspár Református Egyetem Ökogyülekezeti Műhelye, a Magyarországi Evangélikus Egyház Ararát Munkacsoportja és a Naphimnusz Teremtésvédelmi Egyesület hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat, az Európai Unió és az Agrárminisztérium Zöld Forrás programja támogatásával.

További információ: Farkas István, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért, farkas.istvan@tff.hu, +36-70-340-8801

Jelentkezéshez szükséges adatok
A rendező szervezet teljes neve *
Your answer
A rendező szervezet működési formája *
A kapcsolattartó neve *
Your answer
A kapcsolattartó email címe *
Your answer
A kapcsolattartó telefonszáma *
Your answer
A rendezvény tervezett helyszíne *
Your answer
A rendezvény tervezett időpontja *
Your answer
A rendezvény rövid leírása (legfeljebb 300 leütés) *
Your answer
A résztvevők várható száma *
Your answer
A rendezvény megszervezésében együttműködő szervezetek, közösségek felsorolása
Your answer
Kérnek a későbbiekben további információkat teremtésvédelmi ügyekben? *
Kérnek pénzügyi segítséget a rendezvényhez? *
A további pontokat csak az töltse ki, aki pénzügyi segítséget kér a rendezvény megszervezéséhez
A Teremtés Hetén megszervezett rendezvényekhez abban az esetben tudunk 20-70 ezer forint közötti pénzügyi segítséget adni, ha
- a rendezvényt közösen rendezi meg egy egyházi közösség és egy helyi, környezetvédelemmel is foglalkozó civil szervezet,
- a rendezvényen legalább 20 fő vesz részt,
- a rendezvényen megjelenítik a támogatók (Európai Unió és a Baptista Szeretetszolgálat) logóit,
- a rendezvény után 30 napon belül egy rövid beszámolót küldenek részünkre elektronikus úton, legalább 5 fényképpel együtt.

A pénzügyi támogatást rendezvényszervezésről szóló számla ellenében tudjuk kifizetni utólag átutalással, a beszámoló beérkezése után, egy számlaadásra képes egyházi vagy civil szervezet, jogi személy számára.

Mivel korlátozottak az erőforrásaink, a jelentkezők nem automatikusan kapnak pénzügyi támogatást. A döntésről szeptember 20-ig kiértesítjük a jelentkezőket.

A támogatás esetén számlát adó jogi személy pontos neve
Your answer
Székhelye
Your answer
Adószáma
Your answer
Bankszámlaszáma
Your answer
Képviselő neve
Your answer
Mekkora összeget kérnek?
Your answer
Milyen költségek fedezésére szeretnék felhasználni az összeget?
Your answer
Adatvédelmi nyilatkozat
Az űrlap elküldésével hozzájárul az adatai kezeléséhez. Az adatokat kereskedelmi célra nem használjuk, a támogató kivételével harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatkezelést a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért, illetve a projekt partnerei végzik a magyar és Európai Uniós szabályok szerint. Amennyiben bejelöli a „Kérek további információ” mezőt, a későbbiekben hírekkel, meghívókkal kereshetjük meg.
Adatvédelmi tájékoztató: http://www.tff.hu/index.php/dokumentumok
Megadott adatok ellenőrzése, jelentkezési lap elküldése
A jelentkezési adatok véglegesítéséhez, a jelentkezés elküldéséhez kattintson a [KÜLDÉS] vagy [SUBMIT] gombra.

A jelentkezési lap sikeres elküldése esetén a képernyőjén automatikus üzenetet olvashat, de ez csupán az adatok beérkezéséről tájékoztat, nem jelenti a jelentkezés elfogadását. A jelentkezés elfogadásáról külön e-mailt küldünk a megadott e-mailcímre.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 13.

További információ: Farkas István, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért, farkas.istvan@tff.hu, +36-70-340-8801

Köszönjük!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service