KerTi tó felmérés 2022
Mi a célunk ezzel a kérdőívvel?


A segítségeddel elkészítjük az ország kerti tavainak átnézeti térképét, melyen a tavak sok kis pontként lesznek ábrázolva, ugyanakkor a térkép nem nagyítható olyan mértékben, hogy a kert vagy a tó ténylegesen látszódjon, így őrizve meg az anonimitásod.

A kérdőív kitöltésével rendkívül fontos munkát végzel! Az ilyen jellegű térképek kiemelkedően fontos szereppel bírnak a tóhálózat sűrűségének felderítésében, emellett pedig általános illusztrációs, valamint kommunikációs feladatok ellátásához is hasznosak.

Az elemzések elvégzéséhez a tavak GPS koordinátáira is szükségünk lesz. Célunk olyan kérdések megválaszolása, mint például nagyobb-e a biodiverzitás az olyan kerti tavakban, amelyek körül sok másik kerti tó található? A koordináták megadásával hozzájárulsz, hogy egyénileg nem azonosítható, anonim módon felhasználjuk a tó GPS koordinátáit térképes ábrázolások és későbbi biodiverzitás-elemzések készítéséhez!

Az adatgyűjtéssel kapott eredményeket igény esetén visszajuttatjuk számodra, annak érdekében, hogy minél többet megtudhass tavad vízminőségéről, valamint a benne található élőlényekről.

Kérjük, hogy amennyiben több tavad is van, mindegyikhez külön kérdőívet tölts ki!


Köszönjük!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy