Näin käytät kuvaus- ja äänitysstudiota to 5.11.2020
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Studio Empirellä ( Sukkavartaankatu 8 A, 33100 Tampere) järjestettävään workshoppiin. Yhden workshopin hinta on 75€ (sis. alv)

Haluatko oppia käyttämään vuokrattavaa studiota? Haluatko oppia ottamaan itse kuvia studiossa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, kun järjestämme workshop kameran, valojen, taustojen yms käyttöön liittyen!

Workshopin jälkeen sinulla on tietotaitoa miten laitteet toimivat ja saat vinkkejä erilaisten kuvauksien ja äänitysten toteuttamiseksi. Toteutamme workshopin pienessä ryhmässä, joten pääset myös itse testailemaan laitteita.

Ilmoittauduthan viimeistään ti 3.11.2020
Viimeiseen ilmoittautumispäivään asti voit perua paikkasi maksutta, muussa tapauksessa perimme puolet osallistumismaksusta. Sairastumistapauksissa emme peri maksua, vaikka peruutus tapahtuisi vielä samana päivänä. Vallitsevan tilanteen vuoksi parempi, ettet tule workshopiin ja tiloihimme sairaana.

Workshoppiin otamme kuusi osallistujaa, joten varaa paikkasi heti!

Otamme koronatilanteen vakavasti ja desinfioimme tiloissamme säännöllisesti. Pidämme hygienistamme huolta ja tiloissa on mahdollista pestä kädet.

Lue lisää: https://www.facebook.com/pg/vuokrattavastudioempire/events/

Tervetuloa!

- - - -
Kysy lisää:
Annika Kartano
0406633036
annika@vuokrattavastudio.com
Nimi / Name *
Sähköposti / Email *
Puh. / Phone number *
Ilmoittaudun / I sign up to *
Required
Maksaako workshopin yritys? Lisää tähän laskutustiedot!
Yksityishenkilöille lasku lähetetään sähköpostitse. Yrityksen maksaessa laskun, lisääthän tähän yrityksen osoitteen sekä (verkko)laskutustiedot.
Tilaan uutiskirjeen / I subscribe newsletter *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studio Empire. Report Abuse