Formular de aplicare la Atelierul de Scriere de proiecte (10-11 ianuarie 2020)
Vă mulţumim pentru interesul manifestat faţă de Programul anual de granturi pentru organizaţiile de tineret a Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (https://www.civic.md/index.php?option=com_content&view=article&catid=21&id=50134) şi dorinţa de a participa la acest concurs de granturi.

Pentru a contribui la calitatea aplicaţiilor de proiect a organizaţiilor de tineret din Republica Moldova, Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" invită doritorii de a se înscrie la Atelierul de Scriere de Proiecte pentru Concursul de granturi în domeniul tineret.

Dacă aveţi o ideie de proiect şi doriţi să lucraţi asupra descrierii aplicaţiei de grant, Vă invităm să participanţi, în perioada 10-11 Ianuarie 2020, la Atelierul de Scriere de Proiecte, ce va avea loc în incinta oficiului Institutului de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" (mun. Chişinău, str. Doina şi Ion Aldea-Teodorovici 10/2).

ATENŢIE: Activitatea realizată nu are acoperire financiară, respectiv cheltuielile de transport, cazare şi alimentare vor fi suportate de către participanţi!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy