Tule myyjäksi Iloiseen kirppispäivään 30.3. klo 12-15
Tämän lomakkeen täyttämällä haet myyjäksi Iloiseen kirppispäivään. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä kirppismyyjiä, ja kaikille mukaan valituille ilmoitetaan neljän päivän kuluessa hakulomakkeen täyttämisestä. Haku on auki perjantaihin 15.3. saakka tai niin kauan kuin kirppispaikkoja riittää. Mukaan mahtuu noin 30 myyjää.

MIKÄ ON ILOINEN KIRPPISPÄIVÄ?

Iloinen kirppispäivä järjestetään lauantaina 30.3. klo 12-15 Iloisen Design Outletin tiloissa Forumin 1.kerroksessa. Tila löytyy heti Vapaudenkadun sisäänkäynnin vierestä oikealta. Samasta liiketilasta löytyy siis kirppispäivän ajan myös Design Outlet, jossa on myynnissä kotimaisten merkkien tuotteita alennetuin hinnoin.

Iloinen kirppispäivä on käytettyjen aikuisten- ja lastenvaatteiden, asusteiden ja sisutustuotteiden rento kierrätystapahtuma. Kirppispäivässä on mukana myös paikallisia vaikuttajia sekä ihana Herttala Second hand omilla myyntipaikoillaan. Kirppiksen yhteydestä löytyy vaunuparkki sekä lasten puuhapiste, jossa perheen pienimmät voivat leikkiä ja levähtää kirppistelyn lomassa.

MITÄ TUOTTEITA VOIN TUODA KIRPPIKSELLE MYYNTIIN?

Kirppikselle voit tulla myymään omia jo pieneksi jääneitä tai kaapin pohjalle unohtuneita aarteita. Tärkeintä on, että myytävät tuotteet ovat puhtaita, laadukkaita ja hyväkuntoisia! Kerrothan alempana hakulomakeen kolmannessa kohdassa, minkälaisia tuotteita ottaisit kirppispöydällesi myyntiin. Voit kuvailla myyntiin tulevaa valikoimaa (esimerkiksi lastenvaatteita, aikuisten vaatteita, sisutustuotteita). Toivomme myös, että kerrot myyntiin tulevista merkeistä (esimerkiksi naistenvaatteita Sokos, Vero Moda ja lastenvaatteita Mini Rodini, Papu, Reima) Pyrimme sijoittelemaan myyjäpaikat niin, että samaan tuoteryhmään kuuluvia tuotteita (esimerkiksi lastenvaatteet) myyvät kirppismyyjät ovat samalla puolella kirppisaluetta, jotta kävijät löytävät helpommin etsimänsä.

TÄRKEÄÄ INFOA KIRPPISMYYJÄLLE:

- Myyntipaikan hinta on 10 euroa ja se sisältää pöydän (koko n. 0,6 x 1,2 m) ja yhden rekin (leveys 1m). Otathan mukaan omat henkarit! Paikka maksetaan kirppispäivänä Iloisen Design Outletin kassalle kortilla tai käteisellä.
- Voit tuoda paikallesi myös omaa rekvisiittaa tai somisteita. Huomioithan kuitenkin, että paikan koko on max 1,5 m2, joten ethän ota liikaa tavaraa.
- Tuotteiden hinnoittelun ja myynnin hoitaa myyjä itse. Suosittelemme käteisen rahan lisäksi ottamaan käyttöön MobilePayn kaupan käynnin helpottamiseksi.
- Omaa kirppispaikkaa saa tulla laittamaan kuntoon 30.3. klo 10 alkaen. Kirppispaikat täytetään saapumisjärjestyksessä tapahtumapäivänä ja me olemme ohjaamassa kirppismyyjiä paikoilleen.

Laitamme tarkemmat infot vielä erikseen mukaan valituille myyjille. Jos sinulle tulee kysyttävää tai vaikka ideoita kirppikseen liittyen, otathan yhteyttä Designkavereiden Ellaan puhelimitse 050 4946995 tai sähköpostitse kaverit@designkaverit.fi Samaan sähköpostiin voit myös lähettää kuvia kirppikselle myyntiin tulevista tuotteista. Käytämme kuvia kirppiksen ennakkomarkkinoinnin yhteydessä.

Huom! Hakulomakkeessa kysyttävää sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun kuin kirppikseen liittyvien asioiden infoamiseen.

Email address *
Nimi *
Kirppispöydällä myytävien tuotteiden kuvaus (kuvaile valikoimaa ja myyntiin tulevia merkkejä) *
Lataa tähän halutessasi kuvia myyntiin tulevista tuotteista! (käytämme kuvia kirppiksen ennakkomarkkinoinnin yhteydessä, voit lähettää kuvia myös kaverit@designkaverit.fi)
Minulle saa lähettää tietoa tulevista vastaavista tapahtumista sähköpostilla *
Muita toiveita / terveisiä järjestäjälle!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Designkaverit Oy. - Terms of Service