Anmälan till PQ:s vårQuonsärt
Välkommen till PQ:s vårQuonsärt! Det är det största evenemanget PQ arrangerar varje år och årets tema är Oqrångligt. Quonsärten äger rum den 22 april i Årsta kulturhus. Vad kul att du vill komma!

Hur betalar man då? Jo, på lite olika sätt:
Som en vanlig medborgare kan man antingen betala till bankgiro 5606 - 6012 eller till Swish-kontot 123 156 99 46, Märk betalningen med "Oqrångligt" samt ditt för-och efternamn och markera betalningen tydligt om det är sammansatta betalningar! Var vänlig och betala innan den 16e april!

Om man däremot råkar vara en aktiv medlem i någon annan studentorquester så gör man precis på samma sätt som ovan OCH anger namnet på orquestern i formuläret. Betalning görs till sin egna förening som sedan betalar PQ. Notera att om man anmäler sig via en annan studentorquester så kommer det finnas möjlighet till gratis- och/eller rabatterade biljetter!

När det gäller biljettyperna så gäller följande:
Vill man gå på BÅDE Qoncert och sittning behöver man markera en av varje biljett, alltså två biljetter. Annars behöver man endast välja en biljett om man endast vill gå på Qoncerten eller på sittningen

Välkommen!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy