Nu är det dags att börja träna på gym!
Nu har du som blir 13 i år eller är äldre möjlighet att lösa ett träningskort på Nordic Wellness.
Vår träningspartner är Nordic Wellness. I ett nytt mycket förmånligt avtal med Nordic Wellness har vi skapat förutsättningar för dig som spelar handboll i HK Ankaret att bli riktigt vältränad.

För att bli en duktig handbollsspelare så krävs mer än att bara kunna hantera bollen på plan. Du behöver styrka, spänst och uthållighet. Mycket av det får du om du tränar regelbundet på ett gym.

Nordic Wellness har bra gym i Lomma, Bjärred, Löddeköpinge och Lund och på många fler ställen som du med ett medlemskap får fritt tillträde till för endast 1995 kr/år!
(Utöver årsavgiften tillkommer en engångskostnad för passerkort om du inte redan har ett sådant.)

Om du aldrig har varit på ett gym tidigare är det viktigt att du får hjälp med instruktioner så att du verkligen får en bra start! Av den anledningen har vi möjlighet att boka uppstartsträning i grupp med instruktör för en liten engångskostnad.

Förälder behöver vara med vid första tillfället för att teckna ett ansvarsavtal om du är 13 år. Gymmet behöver vara bemannat vid det tillfället.

Betala 1995 kr till Bankgiro 221-2124 och ange NW samt namn och fyll i formuläret nedanför. När vi har registrerat betalningen kan vi starta upp ditt träningskort på Nordic Wellness.

Vi ses på gymmet!

HK Ankarets Marknadsgrupp
Namn *
Ange vilket lag du tillhör *
Telefonnummer *
E-postadress *
Jag har redan ett passerkort/armband på Nordic Wellness *
Jag vill gärna vara med i en träningsgrupp för att få en bra start! (tillfälle meddelas senare) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy